Υπάρχουν μερικές εντυπωσιακές αποδόσεις σε κάποια μακροπρόθεσμα ειδικά στοιχήματα στη Σούπερ Λίγκα που υπόσχονται μεγάλα κέρδη σε όποιον τα επιλέξει και δικαιωθεί στο φινάλε τη σεζόν.

Τρανά παραδείγματα το αν θα βγάλουν αήττητοι τη σεζόν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός. Αν συμβεί κάτι τέτοιο για μία από τις δύο ομάδες οι αποδόσεις βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η ειδική κατηγορία που αφορά το αν θα παραμείνουν αήττητα στην έδρα τους τα τρία μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Δώνη έχει μπει με το 2/2 σβήνοντας το -6, έχει νέα διοίκηση και παίκτες με τρομερή δίψα, φιλοδοξίες και άγνοια κινδύνου. Τα μεγάλα ερωτήματα είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει στη φετινή σεζόν. Υπάρχει ειδικό στοίχημα για να μπει στην οχτάδα, αλλά και η υπέρβαση της πεντάδας που κινείται στα επίπεδα του πενταπλασιασμού.

Μερικά ακόμα πολύ ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα αφορούν το «Δίδυμο Κορυφής», αλλά και την ουρά της βαθμολογίας με τον τερματισμό στις τρεις τελευταίες θέσεις, το ποια ομάδα θα είναι ουραγός στο φινάλε του πρωταθλήματος και γι’ αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν ποιος θα είναι ο πρωταθλητής χειμώνα και ποια ομάδα ουραγός τα Χριστούγεννα.

Μάθε τις αποδόσεις για τα πάμπολλα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τη Σούπερ Λίγκα και υπόσχονται κέρδη

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ