Betmasters

Σούπερ Λίγκα: Έχουμε τον πρώτο, ποιος θα είναι δεύτερος;

Ο ΠΑΟΚ με τους βαθμούς που έχει μαζέψει και με το πρόγραμμα που έχει βγάλει έχει διαμορφώσει παράσταση κατάκτησης τίτλου. Ποιος θα είναι όμως στη 2η θέση;

Με έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο που σιγά – σιγά ολοκληρώνεται, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να βγάλει εις πέρας τόσο ένα δύσκολο πρόγραμμα, όσο και να έχει πάρει μια διαφορά «ασφαλείας» από τους άμεσους ανταγωνιστές του όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Θεωρείται – και όχι άδικα – ως το πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, κυρίως λόγω της σταθερότητας που παρουσιάζει συγκριτικά με τους αντιπάλους του και αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις, που ουσιαστικά έχουν «κλειδώσει» τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή.

Παρ’ όλα αυτά, το... πρωτάθλημα της 2ης θέσης καλά κρατεί και δείχνει αυτή τη στιγμή εξαιρετικά αμφίρροπο, όχι μόνο λόγω των μικρών διαφορών των ομάδων που τη διεκδικούν, όσο και της βαθμολογικής κατάστασης, αφού ούτε εκεί εντοπίζονται χάσματα ανάμεσα στις ομάδες.

Ωστόσο, βάσει αποδόσεων ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή το πολύ μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με ΑΕΚ και... Ατρόμητο να έρχονται ακριβώς πίσω από τους «ερυθρολεύκους».

Δες εδώ τις σούπερ αποδόσεις για το... πρωτάθλημα της 2ης θέσης;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x