Betmasters

Τελικά αυτό το πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει; (Αποδόσεις για στοίχημα)

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι πολύ κοντά μετά και την 6η αγωνιστική, ενώ οι Ατρόμητος, Άρης και Παναθηναϊκός, παραμένουν στο κόλπο.

Τέλειωσε η τριλογία των ντέρμπι μεταξύ των τριών βασικών διεκδικητών του τίτλου και σίγουρα μεγάλος κερδισμένος είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει κάνει το έξι στα έξι και πολύ γρήγορα έσβησε το -2 από την περσινή χρονιά. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που κάνουν τον ΠΑΟΚ φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια, αλλά η σιγουριά που δείχνει η ομάδα του Λουτσέσκου ως τώρα.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα πόντο στα δύο μεγάλα ντέρμπι, αλλά τα δύο γκολ που έχει πετύχει στο 92', κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, τον κρατάνε πολύ κοντά στην κορυφή. Πάντως, το πρώτο που πρέπει να κοιτάξει ο Ολυμπιακός είναι να μείνει ψύχραιμος και είναι σίγουρο πως ο χρόνος θα δουλεύει γι' αυτόν, αφού είναι μια ολοκαίνουρια ομάδα.

Η ΑΕΚ, ουσιαστικά έχει γκελάρει μόνο μία φορά, αυτή με το Χ κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ήττα στην Τούμπα είναι από αυτές που λέμε οτι είναι προγραμματισμένες, ενώ έχει βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα, κερδίζοντας τους Αστέρα και ΟΦΗ εκτός έδρας. Κανείς δεν μπορεί να την βγάλει εύκολα νοκ άουτ.

Δες πως διαμορφώθηκαν οι αποδόσεις για το νικητή της Σούπερ Λίγκας, μετά το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x