Επικαιρότητα

Bρετανία: Αίσιο τέλος στο περιστατικό ομηρείας στο Nανίτον

Οι ένοπλοι αστυνομικοί είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα, περίπου τέσσερις ώρες μετά από την έναρξη του περιστατικού, έφοδο

Στη σύλληψη του ένοπλου και στην απελευθέρωση των ομήρων στο εμπορικό πάρκο στο Νανίτον της κεντροδυτικής Αγγλίας προχώρησαν οι αρχές, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομική διεύθυνση του Γουόρικσιρ. Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός.

Οι ένοπλοι αστυνομικοί είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα, περίπου τέσσερις ώρες μετά από την έναρξη του περιστατικού, έφοδο με φωτοβολίες κρότου-λάμψης στο κέντρο μπόουλινγκ όπου βρίσκονταν οι όμηροι.

Άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι στα γύρω καταστήματα και σε ένα ξενοδοχείο και στους οποίους επετράπη να φύγουν από το εμπορικό πάρκο δήλωναν νωρίτερα ότι οι αστυνομικοί τους είπαν πως οι όμηροι απελευθερώθηκαν.

Λίγο μετά από την επιχείρηση της αστυνομίας στο σημείο πήγε ασθενοφόρο, το οποίο έφυγε λίγο αργότερα χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν και ποιον μετέφερε.

Σύμφωνα με εργαζομένους στο εμπορικό κέντρο, ο συλληφθείς είναι πρώην σύζυγος, ή πρώην ερωτικός σύντροφος μιας υπαλλήλου σε ένα από τα καταστήματα.




Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x