Betmasters

Champions League: Οι πρώτες αποδόσεις για τα ημιτελικά

Το μεγάλο ζευγάρι ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Ρεάλ Μαδρίτης ανέδειξε η σημερινή κλήρωση των ημιτελικών του Champions League.

Δύο πολύ μεγάλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, θα κοντραριστούν για μια θέση στον τελικό του Champions League. Η κληρωτίδα έκανε το χατήρι των ποδοσφαιρόφιλων, οπότε θα παρακολουθήσουμε δύο φοβερά ματς, ανάμεσα σε δύο συλλόγους που έχουν μαζί πάνω από 15 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Χαρούμενες θα πρέπει να αισθάνονται, τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Ρόμα, αφού απέφυγαν τα μεγαθήρια και έχουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξουν σε έναν τελικό. Στην περίπτωση της Λίβερπουλ, αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο, αφού η τεράστια ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει πανηγυρίσει πολλές φορές το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όμως για τους Ιταλούς, αυτό είναι πρωτοφανές και έχει να τους συμβεί καμιά τριανταριά χρόνια.

Οι αποδόσεις για τα πρώτα παιχνίδια έχουν βγει ήδη, ενώ όσον αφορά το νικητή, υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές στις πρώτες θέσεις, με τη Ρεάλ να είναι πρώτη, τη Λίβερπουλ δεύτερη και τη Μπάγερν τρίτη.

Δες στο betmasters τις αποδόσεις για τα πρώτα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 24/4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x