Επικαιρότητα

Costa Concordia: Ένας έρωτας μέσα στο τραγικό ναυάγιο

Η ιστορία αγάπης που γεννήθηκε μέσα στην τραγωδία.

Ο Βρετανός Simon Jackson μέλος της ομάδας διάσωσης και η 22χρονη Virginia D'Elia, μια ιταλίδα νησιώτισσα, όχι μόνο ερωτεύτηκαν αλλά είναι έτοιμοι να υποδεχτούν και το παιδί τους τον Αύγουστο. Το μωρό θα πάρει το όνομα του παππού του και πατέρα της Virginia D'Elia, Filippo, ο οποίος πέθανε την περίοδο που συνέβη το ναυάγιο.

Στο νησί Giglio οι ντόπιοι κάνουν λόγο για κάτι «θαυμάσιο» που προέκυψε μέσα από μια τραγωδία. Στο μεταξύ τα κορίτσια του νησιού είναι πολύ στενοχωρημένα που φεύγει η ομάδα διάσωσης.

Ο Βρετανός Simon είναι ειδικός σε θέματα διάσωσης αλλά έχει και μια οικογενειακή επιχείρηση στο Sussex. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα μπαρ και σύντομα άρχισε κάνει ρομαντικές βόλτες στο νησί. Στην αρχή μπορούσαν μετά βίας να επικοινωνήσουν καθώς ο Simon είναι Βρετανός και η Virginia Ιταλίδα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετά την ολοκλήρωση της αποκόλλησης του Costa Cocordia από τα βράχια, το ζευγάρι μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου η Virginia ξεκίνησε και μαθήματα Αγγλικών, ενώ πολύ γρήγορα έμεινε έγκυος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail δεν είναι το μόνο ζευγάρι που δημιουργήθηκε στο νησί Giglio, καθώς και άλλοι που δούλευαν στην ομάδα διάσωσης είχαν συνάψει σχέσεις με κορίτσια του νησιού.

Η Donatella Botti, φίλη της Virginia είπε στην Dailymail: «Τους γνωρίζουμε με τα μικρά τους ονόματα, είναι μέλη της οικογένειάς μας πλέον. Έχουν αλλάξει τη ζωή μας. Δεν θέλουμε να φύγουν. Εκείνη η νύχτα του ναυαγίου ήταν μια τραγωδία που όμως άλλαξε τη ζωή όλων μας για πάντα».

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x