Δελτία Τύπου

Costa Navarino Basketball Camp «Zisis & Friends» 25-29 Ιουνίου

Με αρωγούς την ανεκτίμητη τεχνογνωσία των προηγούμενων τεσσάρων χρόνων και την τεράστια εμπειρία του Νίκου Ζήση, η Costa Navarino ετοιμάζεται για το 5ο Basketball Camp.

Το προπονητικό camp που έχει γίνει θεσμός για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, επιστρέφει στο «The Westin Resort Costa Navarino» για να προσφέρει τον μοναδικό συνδυασμό διακοπών στο υψηλότερο επίπεδο και προπονήσεων μπάσκετ με κορυφαίους σταρ του αθλήματος, που αγαπούν όλοι οι Έλληνες.

Το 5ο Basketball Camp, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο διεθνών προδιαγραφών του «Navarino Dunes» από τις 25 έως 29 Ιουνίου, θα έχει κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας και μέλος των σωματοφυλάκων της «χρυσής ομάδας» της Ελλάδας, Νίκο Ζήση!

Το «Nikos Zisis & Friends» θα δώσει την ευκαιρία σε ταλέντα του μπάσκετ και παιδιά που αγαπούν το άθλημα να προπονηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, προκειμένου να εξελίξουν την τεχνική κατάρτιση τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.

Ο πρωταθλητής Γερμανίας, με τη Μπάμπεργκ, Νίκος Ζήσης ο οποίος πέρυσι ολοκλήρωσε μια λαμπρή καριέρα με την Εθνική Ελλάδας, με συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της σύγχρονης εποχής της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005, το αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2006 και το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ 2009, κι έχει επίσης στεφθεί πρωταθλητής Ευρωλίγκας (ΤΣΣΚΑ, 2008) και πρωταθλητής σε Ελλάδα (ΑΕΚ, 2002), Ιταλία (Μπενετόν, 2008 και Σιένα, 2010,’11,’12), Ρωσία (ΤΣΣΚΑ, 2008), Γερμανία (2016 και 2017), μαζί με σπουδαίους «guest stars» που θα παρελάσουν στο The

Westin Resort Costa Navarino θα μυήσει στα «μυστικά» του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών, στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA, του Navarino Dunes.

Διαχρονικά είδωλα του μπάσκετ που κατέκτησαν πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, παίκτες και προπονητές που βρίσκονται χρόνια στην κορυφογραμμή του αθλήματος, θα διδάξουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν μπάσκετ με όσους λάβουν μέρος στο «Nikos Zisis & Friends».

Μια μοναδική εμπειρία περιμένει και όσους επιλέξουν The Westin Resort Costa Navarino για τις διακοπές τους, αφού τα απογεύματα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του αθλήματος θα μπορούν, σε ένα ανοιχτό πρόγραμμα, να παίξουν μπάσκετ με τους super stars που θα συγκεντρωθούν στο κορυφαίο resort της Μεσογείου.

Από τις 25 έως 29 Ιουνίου, ζήστε με τα είδωλά σας και μοιραστείτε ατελείωτες μπασκετικές εμπειρίες!

Πληροφορίες και κρατήσεις στο westincostanavarino.com ή τηλ. 27230 97000 Email: reservations.westin@costanavarino.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x