Επικαιρότητα

DRIVE & TRAVEL για... αυτοεξορία

Ακούστε τώρα DRIVE & TRAVEL με πλούσιο μενού. Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Κλεοπάτρα Νιφοράτου και πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

ΓΑΥΔΟΣ: Το τελευταίο, νότιο σημείο στον ελληνικό χάρτη. Νησί εξορίας, κάποτε, αλλά και... αυτοεξορίας σήμερα. Με 80 κατοίκους δίνει τη μάχη ακόμη και για λειτουργία Γυμνασίου Σχολείου. Η δραστήρια δήμαρχος Γκέλυ Καλλίνικου, μιλά για όσα κάνει με σκοπό η Γαύδος να αποκτήσει όσα της αξίζουν.

YACHTING: Διεθνώς έχει επικρατήσει αυτή η λέξη για το θαλάσσιο τουρισμό. Τι γίνεται στην Ελλάδα. Πόσο έχουμε προχωρήσει; Ποιά εμπόδια υπάρχουν; Πόσο υπολειπόμαστε άλλων κρατών της περιοχής, σε υποδομές; Ο Αντώνης Στελλιάτος, πρόεδρος της Ενωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού αναφέρεται σε όλα τα ζητήματα.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Το καταπράσινο νησί των Σποράδων ξεκίνησε να υποδέχεται τους ξένους, κυρίως, επισκέπτες του. Η υποδομή είναι καλή, οι αεροπορικές συνδέσεις διευρύνονται, ωστόσο ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Για όσα επιθυμούν να γίνουν στη Σκιάθο, αναφορικά με την προσέλκυση κοινού, ο Μάκης Κουκουλάκης, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, δίνει εξηγήσεις.

156 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΓΕΣΙΑΣ: Ολοι αναζητούν έναν ηγέτη ή τον κρύβουν μέσα τους. Προσωπικές και άλλες στιγμές καταγράφει στο νέο του βιβλίο, που κυκλοφορεί, ο μάνατζερ μάρκετινγκ Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:
Για ένα ζευγάρι Woody Eyewear, τη φρέσκια, ελληνική πρόταση στα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου και οράσεως.
Για ένα MLS iQ Tab King Silver που του μιλάς και τα κάνει όλα για σένα.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την κορυφαία εταιρεία Ξανθάκος με όλα τα συστήματα θέρμανσης αλλά και κήπου (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x