Νέα μοντέλα

DS με 408 ίππους στο Παρίσι και υπηρεσίες... Only You

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου), η DS Automobiles θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό ταξίδι στην παγκόσμια πρεμιέρα της εμπειρίας “ONLY YOU”

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου), η DS Automobiles θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό ταξίδι στην παγκόσμια πρεμιέρα της εμπειρίας “ONLY YOU” - μια αποκλειστική συλλογή υπηρεσιών της DS. Επίσης, θα παρουσιαστεί το DS 5 Commande Speciale, το οποίο είναι βασισμένο στη συνεργασία του Thierry Metroz, Διευθυντή Σχεδίασης της DS Automobiles και ενός πελάτη, της κα L., το οποίο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών, όπως δήλωσε ο Yves Bonnefont, Διευθύνων Σύμβουλος της DS Automobiles.

H DS προσκαλεί τους επισκέπτες, στην καρδιά της μάρκας, σε ένα χώρο που εκτείνεται σε 1.120 m2. Με πραγματικά καινοτόμο σχεδιασμό, πρωτοποριακό για εκθεσιακό χώρο, η DS καλωσορίζει το κοινό στον κόσμο του απαράμιλλου στυλ και στις μοναδικές αξίες της μάρκας. Αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει διάφορα στάδια, συμπεριλαμβανομένων της κληρονομιάς της DS, του savoir-faire, την προηγμένη τεχνολογία, του DS “ONLY YOU” και του DS Lounge...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x