Επικαιρότητα

«Eφυγε» ο Δημήτρης Σιάχος -Είχε δημιουργήσει πλατφόρμα δικτύωσης κατά του καρκίνου

Εφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Σιάχος, στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος είχε συγκλονίσει μέσα από τη δράση που συνεχώς ανέπτυσσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Σιάχος, στέλεχος της ΝΔ ο οποίος είχε συγκλονίσει μέσα από τη δράση που συνεχώς ανέπτυσσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που εμφανίστηκε το πρόβλημά υγείας του.

Ηταν μαχητής μέχρι το τέλος. Επασχε από καρκίνο, αλλά με δύναμη και αισιοδοξία αντιμετώπιζε την ασθένεια και συνεχώς προσπαθούσε όχι να πάρει αλλά να προσφέρει εκείνος δύναμη σε όσους το χρειάζονταν και το είχαν ανάγκη. Για το λόγο αυτό είχε δημιουργήσει τη διαδικτυακή πλατφόρμα wincancer.gr στην οποία είχε πολύ πλούσια δραστηριότητα, ενώ απαριθμούνται σε χιλιάδες οι φίλοι της αντίστοιχης σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί δημοσίευε βίντεο και εικόνες από τον καθημερινό του αγώνα.


Στον αγιασμό των Υδάτων


Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ξεκινήσαμε! Με τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη των ανθρώπων, με πίστη και ελπίδα και την Πίστη (εννοώντας την σύζυγο του) τους φίλους και αδέλφια μου στο πλευρό μου θα νικήσουμε και πάλι τον Καρκίνο!», ήταν το μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μια ημέρα πριν είχε ενωθεί με την αγαπημένη του με το μυστήριο του γάμου.


Mε την Πίστη του...

Είχε θητεύσει σε υπουργεία. Η καθολική αναγνώριση προς το πρόσωπό του, σαν αποτέλεσμα της ισχυρής προσωπικότητας σε συνδυασμό με τις γνώσεις του και την μεγάλη επιστημονική του επάρκεια, τον κατέταξαν στις πρώτες θέσεις της εκτίμησης για την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ στο συνέδριό της, όπου ήταν μέλος μέχρι και σήμερα.




Με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά

Μέχρι το τέλος εκκλήσεις στον κόσμο να προσφέρει αίμα για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη ενώ δεν παρέλειπε να ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που νοσηλευόταν. Μεγαλείο ψυχής. Μαζί πάντα με την «Πίστη» του. Και στο τέλος η αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά! Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την Διδακτορική του διατριβή...







Με τον μητροπολίτη Σπάρτης, Ευστάθιο



Η ανακοίνωση της ΝΔ για την απώλεια του Δημήτρη Σιάχου:

«Ένας πραγματικός αγωνιστής, ο Δημήτρης Σιάχος, έφυγε από κοντά μας.

Συγκρούστηκε σκληρά με τον καρκίνο, ξέροντας ότι η μάχη ήταν άνιση, χωρίς όμως ποτέ να λυγίσει.

Ανέπτυξε, ταυτόχρονα, έντονη δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην στήριξη όσων δίνουν τον ίδιο αγώνα.

Όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία πολλά προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με θλίψη.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x