Επικαιρότητα

ErotikaLand: Θεματικό πάρκο για το σεξ σχεδιάζουν στη Βραζιλία

Το ErotikaLand θα βρίσκεται κοντά στη νότια πόλη Piracicaba της Βραζιλίας, 2 ώρες με αυτοκίνητο από το Σάο Πάολο.

Ένα πάρκο διασκέδασης με θέμα το σεξ, που θα διαθέτει συγκρουόμενα (σε σχήμα πέους) και δονούμενο σινεμά … 7 διαστάσεων, σχεδιάζει να κατασκευάσει μια εταιρία στη Βραζιλία.

Το ErotikaLand θα βρίσκεται κοντά στη νότια πόλη Piracicaba της Βραζιλίας, 2 ώρες με αυτοκίνητο από το Σάο Πάολο, και θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, πισίνα γυμνιστών, σνακ μπαρ όπου θα σερβίρονται αφροδισιακά ποτά καθώς και ένα «αισθησιακό τρένο» το οποίο θα κινείται με άνδρες και γυναίκες χορευτές.

Η κατασκευάστρια εταιρία ελπίζει ότι το πάρκο θα έχει ανοίξει για τους επισκέπτες μέχρι το 2018 και η είσοδος θα κοστίζει 100 δολάρια, όπως γράφει η Sun.Ωστόσο, οι ντόπιοι προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους καθώς ανησυχούν για το είδος των ανθρώπων που θα προσελκύει το πάρκο.

Το Χριστιανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα που διοικεί την πόλη, πιστεύει ότι το πάρκο θα προσελκύει διεφθαρμένους επισκέπτες, και η πόλη, η οποία κατά το παρελθόν ήταν γνωστή και ως το Άμστερνταμ της Βραζιλίας λόγω της ευρείας χρήσης ναρκωτικών, τώρα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να γίνει ως γνωστή και ως η πρωτεύουσα του σεξ.

Πηγή: tornosnews.gr/

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x