Betmasters

Euro 2020: Βγήκαν οι αποδόσεις για πρόκριση της Ελλάδας!

Σε μία νέα αρχή που θα διαγράψει το «μαύρο» παρελθόν και την τραγική πορεία στο Nations League στοχεύει η Εθνική στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη πλέον στον πάγκο της, η Εθνική ομάδα μπήκε σε μία ρότα νέας αρχής στην πορεία της, ώστε να αφήσει πίσω της τόσο τις αποτυχίες στα προκριματικά των τελευταίων μεγάλων διοργανώσεων, ακόμα και την τραγική πορεία στο Nations League, που τελικά μόνο κακό της έκανε.

Η πρώτη πρόκληση που παρουσιάζεται για τη «γαλανόλευκη» είναι τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020, με την Εθνική να έχει πάρει... απουσία από τη διοργάνωση του 2012 και να στοχεύει στην επάνοδο.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο από τη στιγμή που έγιναν γνωστοί και οι αντίπαλοί της, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση, αφού βρισκόταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν είναι οι ανταγωνιστές της Ελλάδας, με το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη να παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ως το τρίτο φαβορί για την πρόκριση, πίσω φυσικά από την Ιταλία που είναι το μεγάλο όνομα και τη Βοσνία, η οποία από την πλευρά της είναι πάρα πολύ σταθερή.

Δείτε τις αποδόσεις για την πρόκριση της Ελλάδας στο Euro 2020!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x