Betmasters

Europa League: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην κούπα;

Ένα γύρο πριν το μεγάλο όνειρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε ο ΠΑΟΚ φέτος, αλλά τελικά θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα.

Οι Θεσσαλονικείς αρχικά απέκλεισαν με δύο νίκες τη Βασιλεία κερδίζοντας 2-1 εντός και 3-0 στην Ελβετία. Στη συνέχεια έδωσαν ένα μάθημα στην πιο πλούσια Σπαρτάκ Μόσχας νικώντας με 3-2 στην Τούμπα και παίρνοντας ένα σπαθάτο 0-0 στη Ρωσία.

Στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπόρεσαν να αποσπάσουν από την έμπειρη Μπενφίκα το 1-1 στην Πορτογαλία, αλλά στη ρεβάνς παρότι προηγήθηκαν με τον Πρίγιοβιτς δέχτηκαν στη συνέχεια τέσσερα γκολ και αποκλείστηκαν.

Ετσι η μοίρα τους έφερε στους ομίλους του Γιουρόπα, όπου έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και όχι άδικα. Είναι ένας θεσμός εξάλλου που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Η κλήρωση δεν ήταν καθόλου άσχημη, αφού πίσω από την Τσέλσι, τόσο η Μπάτε, όσο και η Βιντεότον δεν είναι ομάδες που δεν παίζονται.

Σίγουρα η ομάδα του Λουτσέσκου έχει τις δυνατότητες να τις κοιτάξει στα μάτια, να φτάσει στην πρόκριση και να ψάξει την μεγάλη φετινή ευρωπαϊκή της υπέρβαση.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ;

Δες τις πιθανότητες της Ελληνικής ομάδας και μάθε τις αποδόσεις κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x