Δελτία Τύπου

Extra κέρδη έως 100% με το Mega Booster στο Champions League & το Europa League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧHΜΑ

Το Champions League και το Europa League επιστρέφουν με τα πρώτα νοκ άουτ παιχνίδια και οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ έχουν την ευκαιρία να εισπράξουν extra κέρδη με το Mega Booster.

Με την επιλογή 3 αγώνων του Champions League και του Europa League, που δίνουν συνολική απόδοση τουλάχιστον 4,00 τα κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας αυξάνονται από 5% έως 100%! Οι 3άδες δίνουν extra κέρδη +5%, οι 4άδες +10%, οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%!

Πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για 4 μεγάλους αγώνες

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές για 4 μεγάλους αγώνες, τα 2 ντέρμπι του Champions League Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα και Μπάγερν-Άρσεναλ και τους 2 αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League Ολυμπιακός-Οσμανλισπόρ και ΠΑΟΚ-Σάλκε.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα, τα under-over, τα goal-no goal, τα σύνολα τερμάτων, αλλά και σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει, μεταξύ άλλων, επιλογές για τα κόρνερ, τις κίτρινες κάρτες, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα goal kick, τα πέναλτι, ακόμη και για τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα!

Με την έναρξη των αγώνων του Champions League και του Europa League ο ΟΠΑΠ προσφέρει και Live Στοίχημα με πολλές επιλογές, ώστε να μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παρακολουθώντας την εξέλιξη τους.
Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές στα 4 μεγάλα παιχνίδια του Champions League και του Europa League, μπόνους από το Mega Booster σε όλους τους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης, Live Στοίχημα, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x