Επικαιρότητα

Forbes: Αυτά είναι τα 20 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα για το 2016

Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν συνεχίζει να είναι η βασίλισσα της πασαρέλας καθώς το Forbes την ανέδειξε για μία ακόμα φορά ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.

Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν συνεχίζει να είναι η βασίλισσα της πασαρέλας καθώς το Forbes την ανέδειξε για μία ακόμα φορά ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.

Η 36χρονη, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας από το 2002 και την χρονιά που πέρασε είχε έσοδα που ξεπέρασαν τα 27 εκατομμύρια ευρώ τα περισσότερα από τα οποία προήλθαν από συμβόλαιά της με brands όπως η Chanel και η Carolina Herrera.

Στη λίστα του Forbes με τα 20 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο λανσάρονται και η Κένταλ Τζένερ με τις φίλες της Τζίτζι Χαντίντ και Κάρα Ντελεβίν. H Κένταλ Τζένερ, κατακτά την τρίτη θέση (μαζί με την Κάρλι Κλος) με έσοδα τα οποία πλησιάζουν τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Το Forbes υπολόγισε τα εκτιμώμενα κέρδη των μοντέλων, πριν από τα τέλη διαχείρισης και φόρων, και με βάση τα κέρδη από τα διάφορα συμβόλαια, καθώς και από συνεντεύξεις με διευθυντικά στελέχη και παράγοντες.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα:

Gisele Bundchen
Adriana Lima
Karlie Kloss
Kendall Jenner
Gigi Hadid
Rosie Huntington-Whiteley
Cara Delevingne
Candice Swanepoel
Liu Wen
Miranda Kerr
Lara Stone
Natalia Vodianova
Kate Moss
Alessandra Ambrosio
Doutzen Kroes
Joan Smalls
Lily Aldridge
Jasmine Tookes
Taylor Hill
Barbara Palvin

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x