F1

Formula 1: Χάμιλτον ο πιο ακριβοπληρωμένος - Ποιοι βρίσκονται στην δεκάδα!

Ο Λιούις Χάμιλτον αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο οδηγό της Formula 1, με τον Μαξ Φερστάπεν να ακολουθεί αλλά με μια διαφορά 20 εκατ. ευρώ! Ποιοι συμπληρώνουν την δεκάδα.

Γνωστά έγιναν τα ποσά που λαμβάνουν οι πιλότοι της Formula 1! Αν μη τι άλλο, το γεγονός πως ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός δεν αποτελεί έκπληξη!

Ο Χάμιλτον λαμβάνει 55 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο, ενώ μέσα στο 2021 αναμένεται να βάλει στα ταμεία του συνολικά 62 εκατ. ευρώ αφού θα λάβει άλλα 7 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Ακολουθεί ο Μαξ Φεστάπεν, λαμβάνοντας συνολικά 20 εκατ. ευρώ λιγότερα, δηλαδή 42 εκατ. ευρώ! Ο μισθός του ετησίως για το 2021 είναι 25 εκατ. ευρώ, ενώ έλαβε σε μπόνους 17 εκατ. ευρώ!

Το… βάθρο συμπληρώνει ο πολύπειρος Φερνάντο Αλόνσο, οδηγώντας πλέον «Alpine», με 25 εκατ. ευρώ ετησίως αλλά χωρίς να έχει λάβει κάποιο μπόνους! Ο Σέρχιο Πέρεθ παίρνει 18 εκατ. ευρώ, ο Σεμπάστιαν Φέτελ 15 εκατ. ευρώ, ο Σαρλ Λεκλέρκ 12 εκατ. ευρώ και ο Βάλτερι Μπότας 10 εκατ. ευρώ. Το ίδιο ποσό (σσ. 10 εκατ. ευρώ) λαμβάνει και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο Λάντο Νόρις 9 εκατ. ευρώ, με τη λίστα να συμπληρώνεται με τον Κάρλος Σάινθ που βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 8 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x