Το μηχανοκίνητο που θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει τον Φερνάντο Αλόνσο να κατακτήσει τον τίτλο της F1 προσπαθεί να φτιάξει η McLaren. Συγκεκριμένα θέλουν ένα «τετράτροχο» ανταγωνιστικό, γρήγορο, αλλά πάνω από όλα διαχειρίσιμο, σταθερό και χωρίς βλάβες.

«Πέρυσι επιδιώξαμε κάτι παρόμοιο, χωρίς επιτυχία, καθώς προσπαθήσαμε τη βελτίωση του μηχανοκίνητου σε ορισμένα σημεία και όχι στο βασικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τον κινητήρα και την μηχανή» λέει ο Γκός.

«Η φετινή μας προσέγγιση επικεντρώνεται στην παροχή στον οδηγό κάτι που μπορεί να εμπιστευτεί και να συνεργαστεί άριστα με αυτό. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε αγώνες και πρωταθλήματα και με ένα σωστό μηχανοκίνητο θα έρθουν αρκετές επιτυχίες. Όλα στην θεωρία φαίνονται καλά, ωστόσο περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στην πράξη».

Μένει να δούμε αν αυτή η προσπάθεια από τους ανθρώπους της McLaren θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δε θα είναι κάτι που θα απογοητεύσει όπως η περσινή προσπάθεια τους.

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ