Η Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, πρωταγωνιστεί εδώ και 32 χρόνια στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων (Citroen -Peugeot- Renault- Dacia- Nissan) καθώς και στις πωλήσεις αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια ως επίσημος διανομέας Renault- Dacia, διαθέτοντας κάθετο συγκρότημα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας (Λ. Αθηνών 243Α στο Χαϊδάρι) θέτοντας το 2018 ως μια γραμμή εκκίνησης για νέες επιτυχίες! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ιδιαίτερη αισιόδοξη και ζεστή ατμόσφαιρα παρουσία όλων των εργαζομένων και πολλών προσκεκλημένων συνεργατών.

Η πρόεδρος της εταιρείας κ Αριστέα Πουλάκη και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ Μαρία Πουλάκη, παρουσίασαν τα πεπραγμένα της περασμένης χρονιάς και έθεσαν τους στόχους της νέας χρονιάς. Τέλος με τις ευχές για καλή χρονιά, υγεία και επιτυχίες μοιράστηκαν πλούσια δώρα σε όλο το προσωπικό.

Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ
Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 243Α , Χαϊδάρι, 12461
Τηλέφωνο: 210-5820821
E-mail: info@poulakis.gr
Website: www.npoulakis.gr
FB: https://www.facebook.com/NPoulakisAEBE/

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ