Δελτία Τύπου

H N.Πουλάκης έκοψε την πίτα της για το 2018

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ιδιαίτερη αισιόδοξη και ζεστή ατμόσφαιρα παρουσία όλων των εργαζομένων και πολλών προσκεκλημένων συνεργατών.

Η Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, πρωταγωνιστεί εδώ και 32 χρόνια στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων (Citroen -Peugeot- Renault- Dacia- Nissan) καθώς και στις πωλήσεις αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια ως επίσημος διανομέας Renault- Dacia, διαθέτοντας κάθετο συγκρότημα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας (Λ. Αθηνών 243Α στο Χαϊδάρι) θέτοντας το 2018 ως μια γραμμή εκκίνησης για νέες επιτυχίες! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ιδιαίτερη αισιόδοξη και ζεστή ατμόσφαιρα παρουσία όλων των εργαζομένων και πολλών προσκεκλημένων συνεργατών.

Η πρόεδρος της εταιρείας κ Αριστέα Πουλάκη και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ Μαρία Πουλάκη, παρουσίασαν τα πεπραγμένα της περασμένης χρονιάς και έθεσαν τους στόχους της νέας χρονιάς. Τέλος με τις ευχές για καλή χρονιά, υγεία και επιτυχίες μοιράστηκαν πλούσια δώρα σε όλο το προσωπικό.

Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ
Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 243Α , Χαϊδάρι, 12461
Τηλέφωνο: 210-5820821
E-mail: info@poulakis.gr
Website: www.npoulakis.gr
FB: https://www.facebook.com/NPoulakisAEBE/

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x