Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

H (Εθνική) Κυριακή και η επιβεβαίωση για Παναθηναϊκό!

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Κυριακή θα είναι η ερχόμενη, με την διεξαγωγή και τη μετάδοση των αγωνων της Εθνικής ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε προκριματικά Euro 2016 και Μουντομπάσκετ αντίστοιχα.

Ευτυχώς οι δύο αγώνες δεν θα συμπέσουν χρονικά, καθώς η Εθνική μπάσκετ κόντρα στην Σερβία θα αρχίσει στις 19.00 και το Ελλάδα-Ρουμανία στα προκριματικά του Euro 2016 στις 21.45.

Θυμίζουμε ΑΝΤ1 και ΟΤΕ TV θα έχουν τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ, ΝΕΡΙΤ και ΟΤΕ TV του ποδοσφαίρου. Οι τηλεθεάσεις των δύο αναμετρήσεων από ΑΝΤ1 και ΝΕΡΙΤ θα έχουν έναν άτυπο «ανταγωνισμό» τηλεθέασης, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι χθες (4/9) το Ελλάδα-Αργεντινή στους ομίλους του Μουντομπάσκετ σημείωσε τα μεγαλύτερα νούμερα στο κανάλι του Αμαρουσίου απ' τις 30 Αυγούστου, όταν ξεκίνησε η διοργάνωση.

Στο σύνολο του κοινού είδαν απ' τον ΑΝΤ1 τον αγώνα 1.362 εκ. κόσμου με 13.4% και 40.2% (42.7% στα δυναμικά, 68.7% στους άνδρες 15-24). Μέχρι και οι γυναίκες έκαναν εξαιρετικά υψηλές τηλεθεάσεις (36.7% οι 25-44), ενώ πολλές χιλιάδες κόσμου είδαν τον αγώνα απ' τον ΟΤΕ TV Sport 3 HD.

Τα υψηλότερα νούμερα έκανε και η εκπομπή του ΑΝΤ1 που ακολούθησε και είχε σαν σημείο αναφορά τον θρίαμβο της Εθνικής. Τα μέσα ήταν 4.3% με 25.8% (!!!).

Α, και κάτι άλλο. Επιβεβαιώνεται η αποκλειστικότητα της «Στάσης media» απ' τα τέλη Ιουλίου, για την απόκτηση απ' τη Nova των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ.

Την ερχόμενη Τετάρτη η Nova και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x