Τεχνολογία

H Κάιλι Τζένερ μόλις έσπασε ρεκόρ του... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ένα ρεκόρ που μέχρι πρότινος κρατούσε κρατούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε η Κάιλι Τζένερ.

Έσπασε κάθε ρεκόρ σε likes στο Instagram η πρώτη φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ με την νεογέννητη κόρη της Στόρμι Γουέμπστερ, φτάνοντας τα 14,9 εκατομμύρια μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Η φωτογραφία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από προηγούμενους κατόχους του ρεκόρ. Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του (11,3 εκατομμύρια likes) κατείχε μέχρι πρότινος το ρεκόρ.



Και η αποκαλυπτική φωτογραφία της Μπιγιονσέ για την εγκυμοσύνη της (11,2 εκατομμύρια likes) έρχεται τρίτη. Στα τέλη του περασμένου έτους, πάντως, η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν αυτή που άρεσε περισσότερο στους οπαδούς του Instagram για το 2017.



Στη φωτογραφία που ανάρτησε η Κάιλι δείχνει την 20χρονη να κρατά τον αντίχειρα της μικρής Στόρμι και δίνει μόνο ένα μικρό στιγμιότυπο από το πρόσωπο του βρέφους, αλλά ακόμη κι αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο, ιδίως από τη στιγμή που η Τζένερ είχε κρατήσει κρυφή όλη την εγκυμοσύνη της και την αποκάλυψε μετά τη γέννηση του παιδιού της.

stormi webster ????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on



Η περήφανη μαμά και γιαγιά Κρις Τζένερ, αντέδρασε στο άκουσμα του νέου ρεκόρ «Ουάου Κάιλι! Είναι απίστευτο, αυτή είναι η πιο αγαπημένη φωτογραφία στην ιστορία του Instagram. Σας ευχαριστώ όλους για την έκρηξη αγάπης για την μοναδική μας Στόρμι» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Κάιλι.



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x