Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Klopp: Bring the noise!

O Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για ένα βιβλίο που δείχνει ξεκάθαρα το γιατί η άφιξη του το 2015 στο Λίβερπουλ πυροδότησε την υστερία στην πόλη!

Η προσωπικότητα του Γιούργκεν Κλοπ και το στυλ του ποδοσφαίρου και του μάνατζμεντ που ακολουθεί σε όλη αυτή τη διετία, τον καθιστούν την τέλεια επιλογή για να ανεβάσει το σύλλογο του «Άνφιλντ» εκεί που του αρμόζει και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για ένα βιβλίο που δείχνει ξεκάθαρα το γιατί η άφιξη του το 2015 στο Λίβερπουλ πυροδότησε την υστερία στην πόλη!

Τώρα με το «Klopp Bring the noise» αφηγείται χάρη στην αποκλειστική πρόσβαση στους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους παίκτες του Κλοπ πηγαίνει πίσω από τα παρασκήνια στο Λίβερπουλ, το Μάιντς και το Ντόρτμουντ για να μιλήσει για την οριστική ιστορία της καριέρας του χαρισματικού τεχνικού για τη μεταμορφωτική ποδοσφαιρική του ιδιοφυΐα και για το πώς φέρνει τον… θόρυβο πάλι στο Άνφιλντ.

Ο Κλοπ δεν είναι ο διευθυντής που διοικεί μια επιχείρηση όπως ο Βενγκέρ, αλλά ο στρατηγός σε μια μάχη, στην οποία προσπαθεί να μετατρέψει τους παίκτες σε νικητές, να πάρει λίγο περισσότερο από αυτούς και να μετατρέψει ομάδες που δεν παίρνουν τίτλους σε νικήτριες. Το έκανε στην Βεστφαλία με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τώρα θέλει να το κάνει και στο Μερσεισάιντ. Είναι ένα βιβλίο αυθεντικό, προσιτό και αστείο, γοητευτικά γραμμένο από έναν άνθρωπο που σεβάστηκε τις πηγές αλλά δεν έγραψε, όπως κάνουν οι Ισπανοί για τους δικούς τους σταρ προπονητές, αγιογραφία! Ο Χονιγκστάιν παραμένει και στο βιβλίο δημοσιογράφος και αυτό κάνει το «Klopp Bring the noise» ένα υπέροχο βιβλίο.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x