Δελτία Τύπου

Live από το σπίτι: Το instagram του ΣΠΟΡ FM μπαίνει σε καραντίνα!

Μας ακούτε στους «94,6», μας διαβάζετε στο sportfm.gr, πλέον θα μπορείτε καθημερινά να μας παρακολουθείτε σε live εκπομπές και στο Instagram. Μένουμε σπίτι και δίνουμε ραντεβού στις 19:00.

Το «Μένουμε Σπίτι» δεν είναι εύκολη υπόθεση αν και... σημαντική. Χρειάζεται καλή διάθεση και κυρίως καλή παρέα για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η καραντίνα!

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr «μένουν σπίτι», μπαίνουν σε καραντίνα, αλλά έχουν τον τρόπο να κάνουν ακόμα καλύτερη και... πιο άμεση τη σχέση με τους ακροατές και τους αναγνώστες.

Μας ακούτε στους «94,6», μας διαβάζετε μέσω του site και πλέον θα έχετε την τύχη (not) να μας παρακολουθείτε live καθημερινά μέσω της σελίδας του σταθμού στο Instagram.

Τα πράγματα είναι απλά. Like στο @sportfm946 στο Instagram

Ραντεβού κάθε μέρα στις 19:00 στο instagram του ΣΠΟΡ FM, για να γίνουμε όλοι μια παρέα. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, θα σχολιάσουμε την επικαιρότητα, θα ανταλλάξουμε απόψεις για ταινίες και σειρές, και μαζί θα ανοίξουμε τις καρδιές μας για το πως περνάμε.

Γενικά θα κάνουμε όπως πάντα ό,τι μας αρέσει και ό,τι σας αρέσει.

Το σημερινό ραντεβού διευθύνει ο Παναγιώτης Κεφαλάς, υποδεχόμενος τους Γιώργο Πετρίδη και Αποστόλη Λιβάνιο συζητώντας για την αθλητική επικαιρότητα ανά τον κόσμο κι όχι μόνο!

Μείνετε συντονισμένοι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x