Επικαιρότητα

MAD Video Music Awards: Δείτε ποιοι θα παραλάβουν το βραβείο του Παντελίδη

Εiναι υποψήφιος τέσσερις μήνες μετά το θανάτό του-Tα συγκινητικά λόγια του αδελφού του.

Υποψήφιος σε μια από τις κατηγορίες (Best Male Adult) είναι ο Παντελής Παντελίδης στα φετινά MAD Video Music Awards που θα πραγματοποιηθούν απόψε στο γήπεδο του tae kwon do, στο Φάληρο.

Το βραβείο του αδικοχαμένου τραγουδιστή θα παραλάβει ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος, συνοδευόμενος από τους κολλητούς-φίλους του δημοφιλούς τραγουδιστή.

«Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάσει τι θα πω… Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό του» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Freddo.

Παράλληλα, κολλητός φίλος του Παντελίδη τόνισε: «Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του. Έρχομαι εδώ και πίνω τον καφέ μου κάθε απόγευμα, όπως κάναμε παλιά. Τα τραγούδια του μου κρατούν συντροφιά».

Πηγή: Star.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x