Δελτία Τύπου

MALAFEDE TRIO στο «Αθήνα Live»

Στα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια στο «Αθηνά Live» έχουν παρελάσει πάνω από 250 μουσικοί της διεθνούς σκηνής της Jazz και του Fusion.

Στα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια στο «Αθηνά Live» έχουν παρελάσει πάνω από 250 μουσικοί της διεθνούς σκηνής της Jazz και του Fusion. Μια μοναδική ιστορία που έχει πραγματοποιήσει τα όνειρα χιλιάδων ακροατών που ήρθαν σε άμεση επαφή με τα μεγαλύτερα ονόματα.

Σήμερα συνεχίζουμε αυτό το έργο φέρνοντας και τους νεώτερους εκφραστές της δημιουργικής μουσικής μιας και η μουσική και οι μουσικοί δεν έχουν τέλος.

Στις 14 Δεκεμβρίου λοιπόν, ένας από τους νέους μεγάλους μπασίστες με το τρίο του, ο εκπληκτικός Federico Malaman με το Malafede Trio, έρχεται για μια και μοναδική συναυλία!

MalaFede Trio: ένα παράδειγμα πρωτοποριακής ισορροπίας ανάμεσα στην τζαζ, την ψυχή και το βιρτουόζικο παίξιμο.
Το MalaFede Trio είναι ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά σχήματα της Ιταλίας, που έχουν εκπροσωπίσει τη χώρα σε τζάζ φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Το Trio MalaFede, γεννήθηκε το 2015 από τον μπασίστα Federico Malaman, που θεωρείται διεθνώς, ένας από τους μεγαλύτερους μπασίστες, αφου εχει συνεργαστεί μέχρι τώρα με τους Wilson Pickett, Al Jarreau, Sananda Maytreia, Zucchero, Claudio Baglioni, Ron, Giorgia και Gianna Nannini.

Στο μουσικό σχήμα προστέθηκε ο κιθαρίστας και συνθέτης, Riccardo Bertuzzi (συνεργασίες με: Eros Ramazzotti, Anastacia, Enrico Ruggeri, Rita Pavone, τον Nek,κλπ) ενώ το ρυθμό κρατάει ο εκπληκτικός drummer, Ricky Quagliato (Συναυλία στο Βατικανό και συνεργασίες με Anastacia, Paolo Belli, Mario Biondi, Noemi κλπ).

Η μουσική που παρουσιάζουν και που θα παίξουν στη συναυλία τους στο «Αθηνά Live» είναι κυρίως από το τελευταίο τους album με τίτλο Touche΄ που είναι ένα αποτέλεσμα σύμπραξης, με νέους ήχους που συνδυάζουν την ισορροπία ανάμεσα στη δεξιοτεχνία και τη σύνθεση.

Μια ακόμη μεγάλη συναυλία, ένας ακόμη κρίκος στην συναυλιακή αλυσίδα του «Αθηνά Live»!

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ’19 ώρα: 10.00μ.μ.
ΑΘΗΝΑ΄Live: Λ. Ποσειδώνος 3, Παραλία Μοσχάτου- Ν. Φαλήρου Τηλ. 210 4813605 - 210 4819355

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x