Media

Τσάμπιονς Λιγκ… συνέχεια

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Η αναμέτρηση Γιουβέντους-Μάντσεστερ Σίτι για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή που επέλεξε να προβάλει η ΕΡΤ από το πρόγραμμα της 2ης ημέρας της πέμπτης αγωνιστικής ενώ θα υπάρχει και παράλληλη μετάδοση από τον OTE Sport2HD. Στην εκπομπή «CHAMPIONS EΡT - PRE GAME» που θα προβληθεί στις 21.00 στην ΕΡΤ 1 καλεσμένος θα είναι ο Ντανιέλ Μπατίστα. Νωρίτερα, στις 17.00 ο OTE Sport 2 HD θα προβάλλει το ματς Αστάνα - Μπενφίκα και δύο ώρες μετά, ο OTE Sport3HD αυτό ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βόλφσμπουργκ. Από εκεί και πέρα μετάδοση θα έχουν όλες οι αναμετρήσεις που αρχίζουν στις 21.45 Γκλάντμπαχ -Σεβίλη (OTE Sport3HD),Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Αϊντχόφεν (OTE Sport5HD) Ατλέτικο Μαδρίτης -Γαλατασαράι (OTE Sport6HD), Μάλμε -Παρί Σεν Ζερμέν(OTE Sport8HD ) και Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης(OTE Sport7HD).


Στη μάχη του Eurocup ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Στο μπάσκετ, το ταξίδι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη συνεχίζεται με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να ρίχνονται στη μάχη. Στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στις 19.00 την Γαλατασαράι για την 7η αγωνιστική των ομίλων στο Eurocup. Τηλεοπτική μετάδοση από το OTE SPORT 4HD. Την ίδια ώρα (19.00), ο Άρης θα διεκδικήσει την 5η του νίκη στο Μαυροβούνιο κόντρα στην Μπούντουσνοστ σε αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ3. Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί στις 19.45 (Novasports 2) στην έδρα του την πρωτοπόρο του 5ου ομίλου Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Φυσικά θα υπάρχει ραδιοφωνική ενημέρωση όλων των αγώνων και από τον ΣΠΟΡ FM 94,6


Ντέρμπι στο πόλο σήμερα
Σήμερα ξεκινά εμβόλιμα και η 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών με τον αγώνα, Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός λόγω ευρωπαϊκών αγωνιστικών υποχρεώσεων των «Ερυθρολεύκων» το Σάββατο. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3.


Εμβόλιμη αγωνιστική για την Volley League
Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η εμβόλιμη 5η αγωνιστική της Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ξεχωρίζουν οι αγώνες Ορεστιάδα – Παναθηναϊκός που θα καλυφθεί στις 16.00 από το Novasports 3, ενώ στις 18:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Ηρακλής – Παμβοχαϊκός.

Δείτε εδώ ολόκληρο το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα


Ο Νίκος Ανδρίτσος στη Διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ 100,3 Νίκος Ανδρίτσος ανέλαβε τη Διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ. O Σταμάτης Μαλέλης διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ και ο Άρης Πορτοσάλτε του Γενικού Διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.


Η Μαρί Κυριακού βραβεύθηκε από τη UNICEF
Την συγγραφέα και παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 ‘ΜΕ ΑΓΑΠΗ’, Μαρί Κυριακού, βράβευσε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF για το εξαιρετικό, όπως είπαν, έργο που επιτελεί για την προστασία των παιδιών στην Ελλάδα και την προώθηση των δικαιωμάτων τους με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων των παιδιών.


«360ο» στις αυτοκτονίες
Με το θέμα των αυτοκτονιών στην Ελλάδα καταπιάνεται στην αποψινή εκπομπή της «360ο» η Σοφία Παπαϊωάννου. Τι οδηγεί χιλιάδες Έλληνες στην ακραία πράξη της αυτοκτονίας; Πώς μπορούν να σωθούν οι μελλοντικοί αυτόχειρες; Πολύ σπάνια, άνθρωποι που έχουν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μιλούν μπροστά στο φακό. Απόψε τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του Alpha.


Αφιερώματα της ΕΡΤ για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Με θεματικά ντοκιμαντέρ η ΕΡΤ συμμετέχει σήμερα στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Δείτε απόψε στις 20.00 από την ΕΡΤ2 το επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Μία κοινωνία, ένα όνειρο» με τίτλο «Καταπολεμώντας τη βία κατά των γυναικών», σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου που παρουσιάζει την κατάσταση στη χώρα μας όσον αφορά στην ενδοοικογενειακή βία και την παράνομη διακίνηση γυναικών.


Στο Action24 ο Γιώργος Τράγκας
Στο Αction24 ανήκει πλέον ο Γιώργος Τράγκας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ο γνωστός δημοσιογράφος από αυτή την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 23.00, θα παρουσιάζει την τρίωρη εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής”.


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κων/να Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x