Κινηματογράφος

Michael Caine: «Γνωρίζω ότι οι ημέρες μου είναι μετρημένες»

«Χωρίς εκείνη, θα είχα πεθάνει εδώ και καιρό» είπε για τη γυναίκα του Shakira - Γιατί θέλει να ζήσει τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα

Έναν νέο τρόπο ζωής αποφάσισε να ακολουθήσει ο Michael Caine, γιατί είχε φόβους ότι θα κάποια στιγμή θα παρουσίαζε καρκίνο. Ο πρωταγωνιστής της «Νεότητας» σταμάτησε το ποτό και το τσιγάρο και ξεκίνησε να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, για να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν.

Μιλώντας στην κυριακάτικη «Sun», ο 84χρονος σταρ του Χόλιγουντ, τόνισε: «Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες και αυτή είναι η κυριότερη ανησυχία μου!».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ελπίζει, όπως είπε, να ζήσει τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα ώστε να μπορεί να είναι δίπλα στα τρία εγγόνια του. Για τον λόγο αυτό, πήρε την «γενναία» απόφαση να κόψει το κάπνισμα αλλά και το ποτό. «Πάντα φροντίζω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο ενάντια στον καρκίνο. Έτσι θα φάω αυτό που πρέπει και θα κάνω αυτό που πρέπει», πρόσθεσε.

inner

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, την 70χρονη Shakira, τόνισε ότι αν δεν υπήρχε εκείνη στη ζωή του, εκείνος δεν θα ζούσε σήμερα. «Χωρίς εκείνη, θα είχα πεθάνει εδώ και καιρό. Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα και να καπνίζω αρκετά πακέτα τσιγάρων».

Όσο για τον άνθρωπο που τον βοήθησε να απεξαρτηθεί από το κάπνισμα, είπε ότι ήταν ο Tony Curtis που έφυγε από τη ζωή το 2010. Ήταν ο άνθρωπος που του είχε πετάξει τα τσιγάρα του στη φωτιά, στην πρώτη τους συνάντηση σε ένα πάρτι.

«Άναβα το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι μέσα στην τσέπη μου να μου παίρνει τα τσιγάρα και να τα ρίχνει στο τζάκι. Κοίταξα και ήταν ο Tony Curtis. Δεν τον είχα συναντήσει ξανά αλλά ήταν πολύ διάσημος. Του είπα: ''Γιατί το έκανες αυτό''. Και μου είπε: ''Θα πεθάνεις αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό''. Δεν το παράτησα αλλά συνέχισα να καπνίζω περιστασιακά», θυμάται ο Michael Caine.

Όταν ο Curtis έφυγε από τη ζωή, ο Caine θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση και τη συμβουλή που του είχε δώσει.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x