Επικαιρότητα

Δολοφονήθηκε ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος-Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ

Νεκρός εντοπίστηκε ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος το απόγευμα της Τετάρτης.

Δολοφονημένος στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο βαρυποινίτης Χρήστος Στεφανάκος στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λευκού χρώματος, προσέγγισαν το αυτοκίνητο Στεφανάκου, και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς και της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν.

Ο 57χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από 9 χρόνια στη φυλακή, τον Αύγουστο του 2016, χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο Βασίλης Στεφανάκος διατηρούσε μάνδρα αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι. Ήταν στη λίστα με τα 44 εντάλματα σύλληψης για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα που είχε εκδοθεί το καλοκαίρι του 2006, και το όνομά του είχε συνδεθεί με την ελληνική μαφία.

Eίχε απασχολήσει κατά καιρούς τις διωκτικές αρχές για περισσότερες από 10 εγκληματικές ενέργειες που αφορούν ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, τη δολοφονία συνεργατών του, αλλά και για τη στενή συνεργασία του με επίορκους αστυνομικούς.

Επίσης, είχε καταδικαστεί τον Δεκέμβριο του 2006 σε 14,5 χρόνια κάθειρξη για προστασία και λαθρεμπόριο.

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ έχει μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x