Επικαιρότητα

New York Post: Ο Γουαϊνστάιν συμπεριφέρεται απαράδεκτα στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης

Ο διάσημος πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ συμπεριφέρεται με απίστευτο τρόπο στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, γράφει η New York Post.

Οπως σημειώνει η αμερικανική εφημερίδα, παρότι ο Χάρβεϊ Γουαινστάιν έχασε την θέση του στην εταιρεία παραγωγής και τα βραβεία του από την Ακαδημία των Οσκαρ, εντούτοις δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε για μια στιγμή. Βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κέντρο της Αριζόνα αλλά δεν δείχνει τον καλύτερό του εαυτό.

«Ο Γουαϊνστάιν δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του απαγγέλουν. Ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία εναντίον κανενός, δεν παρενόχλησε σεξουαλικά καμία γυναίκα. Ολες οι σεξουαλικές του σχέσεις ή επαφές ήταν με την σύμφωνη γνώμη», γράφει.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι ο Γουαϊνστάιν δεν κοιμάται στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης, αλλά σε ξενοδοχείο και δεν μπορεί να αποχωριστεί το κινητό του, όπως θέλει ο κανονισμός του κέντρου.

Σύμφωνα με την NY Post, ο πρώην παραγωγός συμμετέχει σε ομαδική θεραπεία για να θεραπευτεί από την σεξομανία του. Ωστόσο, ακόμη κι εκεί δεν μπορεί να ενσωματωθεί.

«Σε μια από τις θεραπείες, ο Χάρβεϊ έφτασε με 15 λεπτά καθυστέρηση. Μετά, και ενώ ήταν η σειρά του να μιλήσει, άρχισε να λέει ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια τεράστια συνωμοσία εναντίον του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την υπόλοιπη ώρα της θεραπείας, ο Χάρβεϊ κάνει ό,τι του περνάει από το κεφάλι. Αρνείται να ακούσει τους άλλους, σηκώνει το κινητό του τηλέφωνο και αποκοιμιέται πάνω στην καρέκλα. Μάλιστα, τελικά, επέλεξε την ατομική θεραπεία για να αποφύγει την επαφή με άλλους ασθενείς και συνεχίζει να ισχυρίζεται «δεν βίασα κανέναν, ούτε επιτέθηκα σε κανέναν».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x