Betmasters

«No-Goal» στο «Τερφ Μουρ»

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ενδεχόμενο να μην σκοράρουν αμφότερες Μπέρνλι και Τσέλσι στο εναρκτήριο παιχνίδι τους για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Λογικό φαβορί για αρχή με «τρίποντο» στο νέο αγγλικό πρωτάθλημα είναι οι Λονδρέζοι, η Μπέρνλι, όμως, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η ομάδα του Λανκασίαρ επέστρεψε στην Πρέμιερ και για πολλούς είναι το μεγάλο αουτσάιντερ παραμονής και το φαβορί επιστροφής στην Τσάμπιονσιπ. Ο Σιν Ντάιτς θεωρείται ανερχόμενος προπονητής, που έχει δημιουργήσει ένα σκληρό σύνολο το οποίο, όμως, παίζει ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Η οικονομική δυναμική των δύο ομάδων δεν μπορεί να συγκριθεί, ούτε το ρόστερ τους. Για επτά παίκτες η Μπέρνλι ξόδεψε 8 εκατομμύρια λίρες, ενώ η Τσέλσι για πέντε περίπου 80! Οι «μπλε» λογίζονται και είναι από τα φαβορί για τον τίτλο φέτος, όμως θα πρέπει να «πιάσουν» οι μεταγραφές και να μπορέσει ο Ζοσέ Μουρίνιο να δέσει το νέο σύνολο που έχει στα χέρια του για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ο Ντάιτς έχει πλήρη αποστολή για την αναμέτρηση του «Τερφ Μουρ», στην οποία η Τσέλσι θα έχει ν΄ αντιμετωπίσει κι ένα εξαιρετικά καυτό κοινό.

Ο Πορτογάλος, από την άλλη, αναμένεται να τοποθετήσει τον Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια (αντί του Τσεχ), ενώ τιμωρημένος είναι ο Ραμίρες και τραυματίας ο Ντρογκμπά. Στην τελευταία συμμετοχή της Μπέρνλι στην Πρέμιερ (2009/2010), η Τσέλσι είχε πετύχει δύο νίκες (3-0, 1-2). Στο εκτός έδρας πήρε τη νίκη τότε με γκολ του Τζον Τέρι στο 82΄! Ο πρώην επιθετικός της Μίντλεσμπρο, Ζούτκιεβιτς, θα παίξει με τον Ινγκς μπροστά, με τους δύο στα φιλικά να δείχνουν πώς δένουν αμέσως μαζί. Διαιτητής είναι ο Μάικλ Όλιβερ (σφύριξε το Παναθηναϊκός-Σταντάρ), ο οποίος είναι από τους λιγότερο γκελαδόρους της Πρέμιερσιπ.

Από το 1970 και μετά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί λίγες φορές, αλλά και στην πρώτη κατηγορία και σε μικρότερες. Ποτέ η Τσέλσι δεν πέρασε εύκολα στο «Τερφ Μουρ» κι όσο φαβορί και να είναι για το πρωτάθλημα, το ενδεχόμενο να περάσει σαν σίφουνας στην προκειμένη περίπτωση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το 1,30 είναι μικρό για τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι για τους Λονδρέζους. Η Μπέρνλι θα κοιτάξει να κρατήσει το «μηδέν» όσο μπορεί περισσότερο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις δυσκολίες που συνάντησε πέρυσι η Τσέλσι με μικρότερες ομάδες και κλειστές άμυνες.

Ο Ντιέγκο Κόστα θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της Αγγλίας και ίσως να μην βρει άμεσα δίχτυα. Το «No-Goal» θα είναι η κύρια επιλογή μας. Εμπεριέχει πολύ ρίσκο, διότι στη συγκεκριμένη Λίγκα τα παιχνίδια «ανοίγουν» πολύ εύκολα. Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πώς οι Δευτέρες πηγαίνουν πολύ στην Τσέλσι, μια και στη συγκεκριμένη ημέρα είναι αήττητη σε δέκα ματς Πρέμιερ, ενώ οι «μπλε» είναι από τις παραδοσιακές ομάδες πρεμιέρας έχοντας διαδοχικές επιτυχίες. Η Μπέρνλι έχει 27 σερί ματς στη μεγάλη κατηγορία που δέχεται γκολ! Συμπληρωματικά με το «No-Goal» και το «Under 2,5» στο 1,90 αξίζει ως επιλογή, αν δεν ξεφύγει το παιχνίδι.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

456. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΣΕΛΣΙ: ΝΟ GOAL (1,70)
456. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΣΕΛΣΙ: UNDER 2,5 (1,90)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x