Επικαιρότητα

O Τομ Φορντ ρίχνει άκυρο στη Μελάνια: Τα ρούχα μου είναι πολύ ακριβά για εκείνη

«Δεν την είχα ντύσει παλιά και δεν πρόκειται ούτε τώρα».

Ο διάσημος σχεδιαστής Τομ Φορντ έριξε δημοσίως άκυρο στην Μελάνια Τραμπ, αναφέροντας πως δεν θέλει να ντύσει την Πρώτη Κυρία με τις δημιουργίες του, καθώς παραείναι ακριβές για εκείνη.

Σε συνέντευξή του χθες αποκάλυψε, μάλιστα, πως η γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ είχε ζητήσει στο παρελθόν από τον ίδιο την βοήθεια του για μία της εμφάνισή, αλλά τελικά ο Φορντ δεν της έκανε την χάρη.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε την Μελάνια ως ιδανική την Πρώτη Κυρία (όμορφη, λεπτή) για να φορέσει της δημιουργίες του, αλλά ο Φορντ προτίμησε να απαντήσει κοφτά λέγοντας:

«Λοιπόν, η Μελάνια δεν είναι απαραίτητα η γυναίκα που έχω στο μυαλό μου».

Παρ΄όλο που ο πρώην καλλιτεχνικός της Gucci και Yves Saint Laurent είχε ντύσει την Μισέλ Ομπάμα για να παρευρεθεί σε επίσημο δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγκχαμ το 2011, δεν σκοπεύει αν κάνει το ίδιο και για την Μελάνια Τραμπ.

Σκέφτηκα πως ήταν η κατάλληλη περίπτωση και ένιωσα να με τιμά που την έντυσα», είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μπορεί η τιμή για το φόρεμα της Μισέλ Ομπάμα να μην έγινε ποτέ γνωστό, αλλά μία δημιουργία του Φορντ σχεδιασμένη ειδικά για μία διάσημη, ξεκινά (το λιγότερο) από τα 5 χιλιάδες δολάρια.

Να σημειωθεί πως ο Τομ Φορντ, ο οποίος έχει ρίζες από το Τέξας, υποστήριξε την Κλίντον στις εκλογές, παρ΄όλό που δήλωσε πως δεν θα έντυνε ούτε εκείνη αν είχε γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.


Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x