Κολύμβηση

Oceanman Greece: Κολυμβητές από ολοκληρο τον κόσμο πιάνουν... Λιμένι!

Το γραφικό Οίτυλο, έχει μπει για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη, αφού τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στο διεθνές καλεντάρι του παγκόσμιου brand του Oceanman

Μοναδικές στιγμές κι εμπειρίες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στο γραφικό Λιμένι οι εκατοντάδες αθλητές κι αθλήτριες από κάθε γωνιά του πλανήτη που θα ταξιδέψουν στο πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης προκειμένου να συμμετάσχουν στον κορυφαίο διεθνή αγώνα ανοιχτής θάλασσας που διοργανώνει η WayOut Adventures και φιλοξενεί το Mani water sports, το Oceanman Greece.

Το γραφικό Οίτυλο, έχει μπει για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη, αφού τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στο διεθνές καλεντάρι του παγκόσμιου brand του Oceanman. Αθλητές κι αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και δυνατοτήτων από κάθε μεριά του πλανήτη συρρέουν στη περιοχή για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά με φόντο τα παραδοσιακά πυργόσπιτα.

Φέτος, περισσότεροι από 600 αθλητές από το εξωτερικό αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο Oceanman Greece. Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με τη παρουσία τους κολυμβητές από την Ουκρανία, τη Ρωσία, την Ιταλία, τη Τουρκία, την Αίγυπτο, το Καζακστάν, τη Ρουμανία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Λευκορωσία, την Αγγλία, την Ελβετία, την Αυστρία, το Βιετνάμ, τη Δανία, το Ισραήλ, το Εκουαδόρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αργεντινή, τη Κολομβία, τη Κύπρο, την Ταϋλάνδη, το Λίβανο, τη Λετονία, τη Μαλαισία, το Μαρόκο και το Ομάν, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι πρόκειται για έναν αγώνα που ήρθε για να μείνει. Όλοι τους, θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της Μάνης, διαφημίζοντας τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτούς, αναμένεται να προστεθούν και οι κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες ανοιχτής θάλασσας, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη διοργάνωση, αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον τελικό Νικητή.

Ξεχωριστό τόνο στο φετινό Oceanman Greece θα δώσουν φοιτητές από πανεπιστήμια των ΗΠΑ με κατεύθυνση το Sports Management, που θα βρεθούν στη Μάνη καλεσμένοι της διοργάνωσης, προκειμένου κάνουν την πρακτική τους στον αγώνα. Αναλυτικότερα, 25 άτομα από διάφορα πανεπιστήμια της Αμερικής θα προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, δουλεύοντας γι’ αυτήν όλες τις ημέρες των αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x