Τεχνολογία

PlayStation TV: Η νέα μικρo-κονσόλα της Sony

Η αγορά της τεχνολογίας δείχνει τον τελευταίο καιρό μία ιδιαίτερη αγάπη για τις κονσόλες μικρού μεγέθους που λειτουργούν βασιζόμενες σε διάφορες γνωστές πλατφόρμες.

Αυτή η σκέψη συν το γεγονός ότι τα οικιακά συστήματα δεν περνούν πλέον και τις καλύτερες μέρες τους στην αγορά της Ιαπωνίας, έφεραν τη Sony μπροστά στη σκέψη δημιουργίας του PlayStation TV. Ο λόγος για μία μικρή κονσόλα που έρχεται να καλύψει το… κενό σύνδεσης του PS Vita με τις HD/Full HD τηλεοράσεις και να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη χρήση ενός PS4 εντός των τειχών σε ένα δεύτερο πάνελ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το PlayStation TV κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στην αγορά της Ευρώπης (και της Ελλάδας) και στο πακέτο αγοράς του θα βρείτε τόσο την ίδια τη συσκευή όσο και το τροφοδοτικό της και ένα καλώδιο HDMI.

Η συσκευή καλύπτει οριακά την διαγωνίου 4.7 ιντσών οθόνη ενός smartphone και φέρει πάνω της το ειδικό πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, μια υποδοχή καρτών μνήμης PS Vita, μία θύρα USB, μία θύρα HDMI, μία θύρα Ethernet και την υποδοχή για το τροφοδοτικό. Στο επάνω μέρος είναι χαραγμένο το λογότυπο του PlayStation, ενώ στο πλάι υπάρχει η υποδοχή για τις κάρτες παιχνιδιών του PlayStation Vita. Κάτι που ξεχωρίζει ακόμη είναι η ένδειξη On/Off στο μπροστινό τμήμα, αλλά και ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος του 1GB που μπορεί να βολέψει αρχικά, αλλά για πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Όπως είναι εμφανές από όλα τα παραπάνω και μόνο, ο βασικός χαρακτήρας του PlayStation TV είναι να φέρει τη δράση του PS Vita στην τηλεόρασή σας, αλλά και να αξιοποιήσει τη λειτουργία του Share Play, έτσι ώστε πχ. να μπορείτε να παίζετε από το PS4 σας σε μία τηλεόραση που βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο μέσα στο σπίτι, στο ίδιο δίκτυο.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x