Running

Ακόμα πιο ψηλά το Spetsathlon 2019 (pics)

Το καλύτερο Spetsathlon στην επτάχρονη ιστορία της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10-12 Μαΐου, στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Το φετινό Spetsathlon έγραψε ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού τρίαθλου. Ο αριθμός των συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η παρουσία πολλών και σπουδαίων πρωταθλητών, οι εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και τα πολλά happenings, επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του κορυφαίου ελληνικού αγώνα τριάθλου.

Περισσότεροι από 1000 αθλητές, έζησαν ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, συγκινήσεις, αλλά και διασκέδαση, στοιχεία που μόνο στο Spetsathlon μπορείς να βρεις.

Στον Άγιο Μάμα συγκεντρώθηκαν κολυμβητές όλων των ηλικιών για να διανύσουν τις αποστάσεις του ενός και των τριών χιλιομέτρων, με την εκκίνηση στους αγώνες να δίνει ο σπουδαίος Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο Στέφανος Δημητριάδης που συνεχίζει την προετοιμασία του προκειμένου να φτάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κολύμπησε εκτός συναγωνισμού μαζί με τον brand ambassador Γιάννη Δρυμωνάκο οι οποίο καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

inner

Στη διαδρομή του 1 χλμ. στους άνδρες νίκησε ο Δάινας Κωνσταντίνος και στις γυναίκες η Στέλλα Αλεξανδρίδου ενώ στα 3 χλμ, στην κορυφή βρέθηκαν ο Γιώργος Φιρφιλιόνης και η Βασιλική Αγγελοπούλου.
Μετά το τέλος των αγώνων της κολύμβησης, ακολούθησε στην ίδια παραλία SUP Event by BIC που συνάρπασε μικρούς και μεγάλους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η δράση μεταφέρθηκε στην πλατεία του Ποσειδωνίου με την εκκίνηση του ποδηλατικού αγώνα των 25 χλμ. με εκατοντάδες φίλους των δύο τροχών, να κάνουν το γύρο του πανέμορφου νησιού. Στην γραμμή της εκκίνησης βρέθηκε η Τζένη Μπουλμέτη και ο Χρήστος Γαρέφης μαζί με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη και Γιάννη Ταμουρίδη.

inner

Μετά την ποδηλασία ήταν η σειρά του φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος 5Κ #charity4sports Run όπου έδωσαν το παρών πάρα πολλοί αθλούμενοι μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιονίκες Κλέλια και Αννυ Πανταζή . Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και η δικής μας, παραγωγός του ΣΠΟΡ FM 94.6, Μαρία Ζαφειράτου.

inner

Η Κυριακή ξημέρωσε με όλους τους αθλητές να δίνουν ραντεβού στην Πλατεία Ποσειδωνίου για την εκκίνηση του Spetses Triathlon Sprint και του Spetses Triathlon Endurance, με τη συμμετοχή των σούπερ σταρ του ελληνικού τριάθλου Γρηγόρη Σουβατζόγλου, καθώς και των Τζένης Μπουλμέτη, Χρήστου Γαρέφη αλλά και του Κύπριου Γιάννη Χριστοδούλου που αγωνίζεται διεθνώς με τα χρώματα της Βρετανίας.

Δυνατές ομάδες είχαμε και στη σκυταλοδρομία, όπως αυτές των Στέφανο Δημητριάδη, Χρήστο Βολικάκη και η Αναστασία Μαρινάκου αλλά και Γιάννη Δρυμωνάκου, η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Γιάννη Δερμιτζάκη.

inner

Στο Spetses Triathlon Sprint νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο νεαρός Παναγιώτης Μπιτάδος. Στις γυναίκες, νικήτρια αναδείχθηκε η Νάντια Συντζανάκη. Στο Spetses Triathlon Endurance, πρώτη θέση για τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου και για την Τζένη Μπουλμέτη.

Η Τελετή των Απονομών έγινε στην Πλατεία Ποσειδωνίου μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με όλους τους αθλητές να ανανεώνουν από τώρα το ραντεβού τους για του χρόνου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x