Running

Ανανεωμένο και με ρεκόρ συμμετοχών το Sprint Triathlon στη Λίμνη Δόξα

Mε απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το Sprint Triathlon της Transition Sports στην εκπληκτική τοποθεσία της Λίμνης Δόξα.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου) και με απόλυτη επιτυχία στην εκπληκτική τοποθεσία της Λίμνης Δόξα, διοργανώθηκε το Sprint Triathlon της Transition Sports. Στο μαγευτικό τοπίο της λίμνης και κάτω από ιδανικές συνθήκες, οι αθλητές αγωνίστηκαν σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, η οποία κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών.

Στον αγώνα υπήρξαν συμμετοχές από το Potomac των ΗΠΑ, ο Danny Mc Stock ήρθε για 5η συνεχόμενη φορά φέτος, τη Βαρκελώνη, το Όσλο, την Κοπεγχάγη, το Ντουμπάι και τη Γερμανία. Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 18:00, με water start μέσα από τη Λίμνη. Το ποδήλατο και το τρέξιμο ήταν ο γύρος της λίμνης με αποτέλεσμα οι αθλητές να συναγωνιστούν σε ένα πανέμορφο περιβάλλον ενώ ο ανταγωνισμός ήταν δυνατός. Κορυφαίοι αθλητές του τριάθλου έδωσαν το παρών ενώ υπήρχαν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα! Μια από τις όμορφες στιγμές του αγώνα ήταν τερματισμός του Χρήστου Γείτονα και του Χρήστου Γαρέφη που τερμάτισαν χέρι χέρι και μοιράστηκαν την τρίτη θέση overall!

H Transition Sports με την φετινή 7η διοργάνωση στη Λίμνη Δόξα έχει πετύχει να δημιουργήσει ένα θεσμό στο άθλημα και στην περιοχή. Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2019.



Νικητές:
Ανδρες


1. ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
2. ΠΟΛΥΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3. ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3. ΓΑΡΕΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γυναίκες

1. ΠΟΛΧΡΟΝΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
2. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΙΚΗ
3. ΜΑΛΑΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ομάδες

1. ΚΟΥΡΗΣ-ΚΑΜΠΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ
2. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΕΚΚΑΣ-ΚΑΤΣΙΟΣ
3. ΜΠΟΛΩΣΗ -ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Τriathlon and Fun
Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος συμμετέχοντες και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία την Παρασκευή να απολαύσουν ένα Pasta Party με τοπικά προϊόντα και παραδοσιακή συνταγή. Το Σάββατο το βράδυ οι απονομές στα Τρίκρηνα ήταν σε κλίμα γεμάτο θετική ενέργεια ενώ ακολούθησε πάρτι. Την Κυριακή το Αthens Κayak Club ήταν στη Λίμνη Δόξα με σανίδες sup και κayak για βόλτες σε παιδιά και μεγάλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x