Running

Εκκίνηση από την Πάτρα στο 5ο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου

Στις 24 Μαρτίου από την Πάτρα ξεκινάει το 5ο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου

Μετράμε αντίστροφα για το πέμπτο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου, που ξεκινάει σε 37 ημέρες από την πόλη της Πάτρας, η οποία το 2018 θα αποτελεί αθλητικό επίκεντρο της χώρας.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, στην πανέμορφη πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’, τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους πρόσωπο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς και για τη νέα προσέγγιση των εννέα μοναδικών αγώνων σκυταλοδρομιών που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει τέλος Φεβρουαρίου.

Το τελικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος για το 2018 όπως το έχει επιμεληθεί και διαμορφώσει ο διευθυντής αγώνων και κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής δρόμων αντοχής όλων των εποχών, Νότης Παπούλιας, είναι:

Σάββατο 24 Μαρτίου - Πάτρα

Σάββατο 21 Απριλίου - Γλυφάδα

Κυριακή 13 Μαίου - Χαλκίδα

Κυριακή 20 Μαίου - Θεσσαλονίκη

Σάββατο 9 Ιουνίου - Ιωάννινα

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου - Κοζάνη

Κυριακή 14 Οκτωβρίου - Καβάλα

Κυριακή 21 Οκτωβρίου - Λάρισα

Κυριακή 18 Νοεμβρίου - Πειραιάς

Επικοινωνία
Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


http://relays.gr/ https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/ https://www.instagram.com/street_relays/ https://twitter.com/StreetRelays

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x