Running

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Β2Run Athens

Οι επαγγελματικές συμφωνίες πλέον θα «κλείνονται» μέσα από αθλητικά δρώμενα, όταν οι ενδορφίνες ρέουν άφθονες!

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από την ΕΥΖΗΝ Greece. Την Πέμπτη 10.10.2019 στις 17:30 σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει ραντεβού στο ΟΑΚΑ, σε ένα μοναδικό Corporate Running Party 5χλμ με δυνατή μουσική, μπύρες και street food.

Η EY ZHN Greece από το 1991 σχεδιάζει ταξίδια, συνέδρια και εκδηλώσεις για ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό κοινό, το ανθρώπινο δυναμικό κάθε επιχείρησης. Τον Απρίλιο του 2019 η ΕΥ ΖΗΝ Greece διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο τριαθλητικό IRONMAN®70.3® Greece, Costa Navarino , τον μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα, με 1500 συμμετοχές αθλητών από 61 χώρες του κόσμου.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο corporate running party της Ευρώπης, το B2RUN Athens, ένα δρομικό εταιρικό after work party, που θα γίνει καθημερινή απόγευμα, μετά το γραφείο, στο ΟΑΚΑ. Το B2RUN πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε 45 Ευρωπαϊκές πόλεις με περισσότερες από 230.000 συμμετοχές, από εταιρείες που στρέφονται στον αθλητισμό ως μέσο σύσφιξης των σχέσεων των εργαζομένων τους.

Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ψυχαγωγία, η παρακίνηση, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, η αλληλοϋποστήριξη και η δημιουργία δεσμών μεταξύ υπαλλήλων αλλά και εταιριών. Η ομαδική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού κάθε επιχείρησης σε ένα τέτοιο δρομικό γεγονός, που ακολουθείται από ένα μεγάλο πάρτι, είναι το event που όλες οι εταιρίες περιμένανε!

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις πλέον πιστεύουν πως η συμμετοχή των εργαζομένων τους σε αθλητικές διοργανώσεις συμβάλλει στην αύξηση της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητάς τους, στη βελτίωση της απόδοσης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, στη σύσφιξη των σχέσεων στην καλύτερη διάθεση και στη διαύγεια της σκέψης, στη μείωση του στρες και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση καταστάσεων "κρίσης", στην επίτευξη στόχων και φυσικά στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σύμφωνα με τις έρευνες άλλωστε, για κάθε 1€ που επενδύεται σε προγράμματα εταιρικής άσκησης/αθλητισμού, εξοικονομούνται 3€ από έξοδα νοσηλείας και μειώνονται 12 – 36% οι άδειες ασθένειας και περιορίζονται τα αντίστοιχα έξοδα που απορρέουν κατά 34%.

Ενδεικτικά, οι βραβεύσεις θα έχουν πλήθος κατηγοριών: Η πιο fit ομάδα <40 ατόμων (Avg. Pace της ομάδας), η πιο fit ομάδα 41-100 άτομα (Avg. Pace της ομάδας), η πιο fit ομάδα >100 άτομα (Avg. Pace της ομάδας), οι 3 πολυπληθέστερες ομάδες, ο πιο μεγάλος ηλικιακά δρομέας, η πιο μεγάλη ηλικιακά δρομέας, οι 3 πιο δημιουργικές ομάδες (διαγωνισμός πρωτότυπου running T-shirt), η πιο γρήγορη γυναικεία ομάδα (προσθήκη χρόνων 4 πιο γρήγορων γυναικών κάθε ομάδας), η πιο γρήγορη ανδρική ομάδα (προσθήκη χρόνων 4 πιο γρήγορων ανδρών κάθε ομάδας), η πιο γρήγορη γυναίκα, ο πιο γρήγορος άνδρας, η/ο πιο γρήγορη/-ος CEO, η/ο πιο γρήγορη/-ος HR manager, το πιο γρήγορο EC member (πλην CEO και HR), η/ο πιο γρήγορη/-ος Team Captain (ο διοργανωτής της εταιρικής ομάδας), το πιο γρήγορο τμήμα (Avg. Pace τμημάτων) και άλλες βραβεύσεις.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα κεφάτο πάρτι με μουσική, μπύρες και street food και φυσικά το «κλείσιμο» μελλοντικών συνεργασιών, μιας και οι ενδορφίνες θα ρέουν άφθονες! Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές δείτε εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x