Running

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Porosea 2019

Ο Πόρος ήταν το επίκεντρο του multisport αθλητικού τουρισμού το διήμερο 8-9/6/19 και το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους τους συντελεστές,δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο όμορφο νησί του Σαρωνικού

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, το POROSEA 2019 κατέθεσε και φέτος τα διαπιστευτήριά του και απέδειξε πως είναι ένα από τα κορυφαία event στο multisport καλεντάρι.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος της προσπάθειας, ο καλοκαιρινός ήλιος ανέβασε τη θερμοκρασία οδηγώντας πολλούς από τους επισκέπτες να γεμίσουν τις γραφικές παραλίες του νησιού και να ακολουθήσουν μια όμορφη γιορτή του αθλητισμού, έναν θεσμό που χρόνο με το χρόνο αναπτύσσεται και γίνεται καλύτερος.

Περισσότεροι από 800 αθλητές συμμετείχαν σε όλα τα αγωνιστικά κομμάτια του διημέρου, ενώ ο Πόρος έζησε μεγάλες στιγμές, καθώς μόνο για το διήμερο ο αριθμός των επισκεπτών που απόλαυσαν τις ομορφιές του ξεπέρασαν τις 2.500, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στα γραφικά σοκάκια και τις παραλίες του νησιού.

Η γιορτή κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον όλων όσοι βρέθηκαν στον Πόρο, ενώ Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot που συνδιοργάνωσαν το POROSEA ξεπέρασαν εαυτούς, προσφέροντας μια διοργάνωση άρτια και υψηλοτάτου επιπέδου που ικανοποίησε όλους τους συμμετέχοντες.

Ανάμεσά τους και σημαντικά ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, η Νάντια Συντζανάκη, η Εύα Μπέκα, η Νίκη Σκλαβούνου κ.α., που προσέδωσαν στην διοργάνωση και ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Οι νικητές των αγωνισμάτων

Στα 1500μ κολύμβησης στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Παναγιώτης Δημόπουλος με πρώτη γυναίκα την Ειρήνη Κανέτση.

Στα 3000 μέτρα ο Νίκος Κυριαζόπουλος κέρδισε τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου σε μια μεγάλη μάχη, ενώ η Ιωάννα Βαρελά ήταν η πρώτη γυναίκα.

Στα 5000μ. τρέξιμο ο Παναγιώτης Δημόπουλος έκοψε πρώτος την κορδέλα, ενώ η Δανάη Σακελλάρη ήταν πρώτη γυναίκα.

Στα 10.000μ τρέξιμο ο Χρήστος Χασιώτης με πολύ καλή εμφάνιση ήταν ο νικητής, ενώ η Μελίνα Βαρώνη ήταν η νικήτρια στις γυναίκες.

Ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου ήταν ο νικητής στην απόσταση Standard Triathlon και πρώτη γυναίκα η Λιάνα Χασιώτη.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του event, έκανε το 3Χ3 κερδίζοντας και την Sprint απόσταση στο τρίαθλο, ενώ στις γυναίκες η Νάντια Συντζανάκη τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Στο Super Sprint Triathlon πρώτος ήταν ο Νικόλας Κεραμυδάς και πρώτη η Δέσποινα Κόρακα.

Ο Νίκος Κυριαζόπουλος ήταν νικητής στο Aquathlon με πρώτη γυναίκα την Μελίνα Βαρώνη.

Στα relays τέλος, η ομάδα Παύλος Δραγουτός, Μενεγής Αντώνης κέρδισε την Sprint απόσταση, ενώ η Αγγελική Μαρλαγκούτσου, ο Γιώργος Μαρλαγκούτσος και ο Χρήστος Λάμπρου, ήταν πρώτοι στην Standard.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο: https://esportevents.gr/events/events.php?id=974

Εκ μέρους της whynot o Πάνος Ρώτας που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης τόνισε: «Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Πόρο είναι ομαδική. Αν δεν είχαμε αυτή τη δυνατή ομάδα, δεν θα καταφέρναμε τίποτα από όλα αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη και τον Αλέξανδρο Δημητριάδη που στέκονται δίπλα στη διοργάνωση, τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές το Saronic Triathlon Club και φυσικά όλους τους επαγγελματίες του Πόρου που παρέχουν υψηλές υπηρεσίες και τους κατοίκους που κατανοούν την κατάσταση και μας διευκολύνουν. Θέλω να κάνω ειδική μνεία στους εθελοντές μας που είναι η καρδιά της διοργάνωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και ιδιαίτερα στην Βίκος. Ραντεβού στο νησί του χρόνου».

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και με την υποστήριξη του Saronic Triathlon club και της Panexpedition.

site: https://why-n.gr/event/porosea-2019/

facebook: https://www.facebook.com/whynoteventsgr/

instagram: https://www.instagram.com/why_not.gr/

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x