Running

Στεφανίδη και Καπουτζίδης σας προσκαλούν με video στο No Finish Line της Αθήνας!

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Γιώργος Καπουτζίδης ένωσαν τις δυνάμεις του σε video με το οποίο καλούν όλους τους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στο No Finish Line και να τρέξουν για καλό σκοπό

O κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου και Υπερμαραθώνιος 90 ωρών, το No Finish Line της Αθήνας, θα γίνει από τις 25 έως τις 29 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώνονται στις 13 Απριλίου.

Πρεσβευτές του αγώνα είναι ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Νικόλας Κακλαμανάκης, η Ολυμπιονίκης του στίβου Κατερίνα Στεφανίδη και ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης. Μάλιστα η Στεφανίδη και ο Καπουτζίδης ένωσαν τις δυνάμεις του σε video με το οποίο καλούν όλους τους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στο No Finish Line και να τρέξουν για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα πάνε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των σωματείων-μελών του και των οικογενειών που υποστηρίζει.



Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών του No Finish Line, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί»

Από την 14 Απριλίου, ως την έναρξη του αγώνα οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στα εξής δύο σημεία:

Κε?ντρο Επισκεπτω?ν Κε?ντρου Πολιτισμου? Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-19:00, Σάββατο 11:00-17:00

SAUCONY store (Λεωφ. Κηφισίας 300, Νέο Ψυχικό 154 51) από τις 29 Μαρτίου ως τις 21 Απριλίου,

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ 09:30 -17:00

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 -18:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 -18:00

Στα Κέντρο Εγγραφών οι δρομείς μπορούν να μάθουν πληροφορίες για τον αγώνα, να κάνουν την εγγραφή τους και να πληρώσουν το αντίτιμο.

Μεγάλοι Χορηγοί του 2ου No Finish Line Athens, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα Εθνική Ασφαλιστική, καθώς επίσης και η διεθνής στοιχηματική εταιρεία, πρωτοπόρος σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης Sportingbet.
Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Protergia, ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς επίσης και τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκος.

Χορηγός εκπαίδευσης είναι ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικός οργανισμός Όμηρος και χορηγός φιλοξενίας ο ξενοδοχειακός Όμιλος ΧΑΝΔΡΗ, ο οποίος διαχειρίζεται τρεις ιδιόκτητες μονάδες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Χίο.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η κορυφαία ελληνική μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η διεθνής εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η διεθνής εταιρεία συμπληρωμάτων και προγραμμάτων διατροφής Herbalife και τα φυτικά καλλυντικά Βee Cera.

Επίσημοι Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες εστίασης Μπεγνής Catering και Δειπνοσοφιστήριον, καθώς και το Canal Cafe στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Επίσης η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων λιανεμπορίου Lidl, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων οικιακών ειδών Praktiker και η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x