Running

Το 3ο Trimore Syros Triathlon ήταν και το καλύτερο! (pics)

Για 4 ημέρες, η Σύρος χόρεψε, έτρεξε και κολύμπησε στο ρυθμό που έδινε ένα από τα κορυφαία αθλητικά events της χώρας.

Αγώνες, προσπάθεια, χαμόγελα, αστέρες του τριάθλου, της κολύμβησης και δρομείς, παιδιά και ερασιτέχνες αθλητές. Το 3ο Trimore Syros Triathlon είχε όλο το πακέτο και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι επισκέφθηκαν το νησί το τετραήμερο που μας πέρασε.

inner

Μία από τις πιο δυνατές αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έρχεται να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ενίσχυση του τουριστικού αθλητισμού αλλά και στην διάδοση των πλεονεκτημάτων που κερδίζει όποιος ασχοληθεί με τα σπορ σε όποια ηλικία και φυσική κατάσταση και αν βρίσκεται.

inner

Το ατού του Trimore Syros Triathlon ήταν πολύ δυνατά σε πολλά επίπεδα: από τα μεγάλα αθλητικά ονόματα όπως αυτά του Γιάννη Δρυμωνάκου και του Γρηγόρη Σουβατζόγλου μέχρι και το άψογα οργανωμένο πρόγραμμα γεμάτο με δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλες της ηλικίες.

inner

Οι μάχες του Τριάθλου
Ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας Half Olympic (750μ. κολύμβηση, 20 χλμ. ποδηλασία, 5 χλμ. τρέξιμο) , τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Δημόπουλος ενώ 3ος τερμάτισε ο Σπύρος Καραθανάσης.

inner

Βασίλης Γιαννόπουλος, Χρήστος Γαρέφης και Κωνσταντίνος Δαϊνάς ήταν η κορυφαία τριάδα της Olympic απόστασης (1500 μ. κολύμβηση, 40 χλμ.ποδηλασία, 10 χλμ. τρέξιμο).

Δρυμωνάκος βγαλμένος από… Survinor
O Γιάννης Δρυμωνάκος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στο πιο εντυπωσιακό αγώνισμα του Trimore Syros Triathlon, το Obstacle Swimming, ή αλλιώς κολύμβηση μετ’ εμποδίων.

inner

inner

Δυνατό και το τρέξιμο
Ο Παναγιώτης Δημόπουλος διακρίθηκε και στο City Running κόβοντας πρώτος το νήμα στα 5 χλμ.. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των 10χλμ. ο Αλέξανδρος Μπόλιας τερμάτισε πρώτος εντυπωσιάζοντας με την επίδοσή του. Στο αγώνισμα των 5 χλμ συμμετείχε και η «δική» μας Μαρία Ζαφειράτου, αποδεικνύοντας πως ο ΣΠΟΡ FM δεν καταγράφει μόνο αλλά ζει (μέσα από) τις διοργανώσεις.

SUP, aerial yoga, σκάκι και πολλά άλλα για μικρούς και μεγάλους
Παράλληλα και ανάμεσα στα αγωνίσματα σχεδόν σε όλα τα σημεία της Σύρου υπήρχε και κάποιο δρώμενο που εντυπώσιαζε τόσο τους αθλητές όσο και τους απλούς επισκέπτες του νησιού. Η επίδειξη aerial yoga στο λιμάνι του νησιού έκοψε την ανάσα στους αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τις αθλήτριες να αιωρούνται από γερανούς.

inner

Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν υπαίθριο σκάκι, να κάνουν βόλτες με τα ξύλινα ποδήλατα της CocoMat και φυσικά να λάβουν μέρος στα αγωνίσματα ενώ οι φίλοι της θάλασσας έκαναν aqua aerobic αλλά δοκίμασαν και την εμπειρία του SUP: υπό τις οδηγίες καθοδηγητών, ανέβηκαν στη σανίδα, τράβηξαν κουπί και διαπίστωσαν ότι τελικά είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι δείχνει.

inner

Προετοιμασία για του χρόνου
Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο www.sport-fm.gr, ως χορηγοί επικοινωνίας, ήταν παρόντες, και μαζί με τους διοργανωτές, τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες αθλητές, έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x