Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Ναύπλιο είναι έτοιμο να διοργανώσει τον Μαραθώνιο της πόλης, την Κυριακή 4 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα δρομικά events πανελλαδικώς, με συμμετοχή αθλητών όλων των επιπέδων αλλά και των ηλικιών.

inner

Η επίπεδη διαδρομή, η οποία μάλιστα είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό της μέσα στην πόλη του Ναυπλίου, προσφέρεται για μεγάλες επιδόσεις και είναι ένα καλό δέλεαρ για όσους σκέπτονται να «τολμήσουν» την παρθενική συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο.
Εκτός όμως από τη διαδρομή του Μαραθωνίου, υπάρχει και αυτή του Ημιμαραθωνίου, η διαδρομή των 5 χλμ. και εκείνη των 2,5 χλμ.

Να σημειώσουμε ότι οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και είναι περιορισμένες σε αριθμό καθώς όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο δήμαρχος Ναυπλιέων και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Δημήτρης Κωστούρος: «Θέλουμε να κρατήσουμε περιορισμένο τον αριθμό των συμμετοχών καθώς αυτό θα διατηρήσει την ποιότητα και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».

Περιφερειακά των δρομικών εκδηλώσεων θα υπάρχει πληθώρα πολιτιστικών δρώμενων με δωρεάν επισκέψεις και ξεναγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Επίσης η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» οργανώνουν εκστρατεία ενημέρωσης για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών, ενώ στο πλαίσιο ιατρικής πρόληψης, θα παρέχεται δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος για όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ