Running

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οργανώνει τον 3ο αγώνα δρόμου για καλό σκοπό

Την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 στις 9 το πρωί, τρέχουμε για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή μας, την προσφορά μας σε τρόφιμα.

Αρχίζουμε Προπόνηση...

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οργανώνει τον 3ο αγώνα δρόμου για καλό σκοπό. Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Ελάτε να τρέξουμε, να προσφέρουμε... και γιατί όχι, μετά τον αγώνα να κάνουμε μια
απολαυστική βουτιά στη θάλασσα του Σχοινιά!

Την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 στις 9 το πρωί, τρέχουμε για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή μας, την προσφορά μας σε τρόφιμα.

Ο 3ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έχει δύο διαδρομές:
Α΄Διαδρομή: 5 χιλιομέτρων με εκκίνηση στις 9:00 το πρωί
Β΄Διαδρομή: 10 χιλιομέτρων με εκκίνηση στις 9:05 το πρωί.

Η εκκίνηση του αγώνα καθώς και ο τερματισμός θα γίνουν στο χώρο της Εισόδου Εγκαταστάσεων Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχοινιά.

Την ημέρα και τη στιγμή, που θα παραλάβουν οι δρομείς το πακέτο της συμμετοχής τους (μπλουζάκι, νούμερο αγώνα, chip χρονομέτρησης και πληροφοριακό υλικό της διαδρομής), θα πρέπει να παραδώσουν το πακέτο τους σε τρόφιμα μακράς διάρκειας. Ό,τι μπορεί ο καθένας.

Μπείτε στο agonasdromou.oloimaziboroume.gr εγκαίρως και δηλώστε τη συμμετοχή σας, γιατί οι εγγραφές θα κλείσουν την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 5 το απόγευμα.

Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα, όσοι από τους φίλους του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του αγώνα, μπορούν να το δηλώσουν.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών.

3ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. και του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού).

Υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x