Στέφανος Χάρης

Ακροατής της εβδομάδας: Φίλε, δεν έβαλε τον Κουλιμπαλί αμυντικό χαφ ο Ιταλός

Οπαδός του Παναθηναϊκού τα χώνει στον Στραματσόνι επειδή δεν έβαλε αμυντικό χαφ τον Κουλιμπαλί που ‘ναι ίδια κοψιά με Ζέκα-Κεϊτά.

Γράφει ο Στέφανος Χάρης

Καλό το ντέρμπι αγαπητέ αναγνώστη, δεν λέω, αλλά ακόμα καλύτερα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του. Όποιος δεν άκουσε την μεταμεσονύκτια εκπομπή επικοινωνίας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έχασε μια εμπειρία ζωής που δύσκολα θα ξαναζήσει…

Την αρχή στο υπερακρόαμα έκανε ένας καταπληκτικός φίλος του Ολυμπιακού, ο οποίος παρά τη νίκη της ομάδας του, πήρε στην εκπομπή για να πει τον πόνο του. Ποιο 3-0; Αυτός είχε το μαράζι του: «Ρε παιδιά θέλω να πάω γήπεδο να πάρω μια φανέλα παίκτη του Ολυμπιακού να φορέσω, ποια να πάρω με αυτούς που έχουμε;». Στη βιαστική απάντηση των παραγωγών της εκπομπής: «Πάρε του Καμπιάσο», ο ακροατής είχε έτοιμη την ανταπάντηση: «Του Καμπιάσο; (σ.σ. και Αλέκο Τάτση να του ‘χες πει τόσο βαριά δεν θα το ‘παιρνε). Τι έχει δείξει δηλαδή ο Καμπιάσο; Εγώ προσωπικά για να καταλάβετε είχα φανέλα του Στολτίδη».

Το αστείο επιχείρημα του Κετσετζόγλου: «Εγώ τον έχω δει να σηκώνει Τσάμπιονς Λιγκ» δεν έπεισε τον δαιμόνιο ακροατή, ο οποίος δεν ψηνόταν με τίποτα: «Ντάξει τώρα, σιγά τον Καμπιάσο ρε παιδιά». Και για να μην τον εκνευρίζουν άλλο οι βλάσφημοι, προσπαθώντας να τον πείσουν ότι κάποιος Καμπιάσο, είναι καλύτερος από τον Στολτίδη, τους έκλεισε το τηλέφωνο βάζοντας γκολ στο 93’: «Πάω να δω καμιά τσόντα τώρα γιατί με συγχύσατε».

Θα έπαιρνε τον τίτλο του κορυφαίου της εβδομάδας, αν δεν υπήρχε ύστερα από λίγα λεπτά, νέα μυθική παρέμβαση αυτή τη φορά από αγανακτισμένο οπαδό του Παναθηναϊκού. Ο οπαδός δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το ειδεχθές προπονητικό έγκλημα που διέπραξε ο Στραματσόνι (μην προσπαθήσετε να το βρείτε. Είναι πιο εύκολο να μεταφράσετε στα ελληνικά τον Θωμά Μάτσιο, παρά να φτάσετε στα άπατα νερά της σκέψης του ακροατή): «Να σας πω πού φταίει ο Στραματσόνι; Θα σας πω. Ο Χριστόπουλος τον Κουλιμπαλί τον εβάνει στον άξονα, ως αμυντικό χαφ. Γιατί ρε Ιταλέ δεν τον δοκιμάζεις και αυτόν; Αφού ο Χριστόπουλος αμυντικό χαφ τον έβανε στον Πλατανιά».

Μια σύντομη διακοπή για να ενημερωθεί ο ακροατής ότι ο Χριστόπουλος ήταν επί ΠΑΣΟΚ στον Πλατανιά δεν στάθηκε ικανή να του σπάσει τον ρυθμό: «Όταν διώξανε τον Χριστόπουλο έπαιζε δεξί μπακ ο Κουλιμπαλί, πριν τον διώξουν όμως έπαιζε αμυντικό χαφ. Ίδια κοψά με τον Ζέκα και τον Κεϊτά του Ατρομήτου είναι».

Στη νέα ερώτηση-παγίδα των παραγωγών: Πώς γίνεται να είναι ίδια «κοψά»Ζέκα-Κεϊτά αφού ο ένας είναι σαν τον Τζον Κόρφα και ο άλλος σαν τον Μουρεσάν, ο ακροατής είχε έτοιμη την απάντηση: «Ψηλόλιγνοι είναι και οι δυο μωρέ. Αυτό εννοώ. Δεν μου είπατε όμως. Τον Κουλιμπαλί γιατί δεν τον έβαλε αμυντικό χαφ;».Δυστυχώς για όλους μας δεν άκουγε την εκπομπή ο Στραματσόνι, αλλιώς θα ‘χε παραιτηθεί πριν καν βγει ο Ιάκωβος...

Η απόφαση του να αλλάξει σύστημα τελευταία στιγμή και να βάλει τον Γουακάσο αριστερό μπακ, καταπίνεται! Η απόφασή του να μη βάλει τον Κουλιμπαλί αμυντικό χαφ με τίποτα…

Εκτός από τους δυο υπέροχους ακροατές dear βραβείο για το κορυφαίο σχόλιο της εβδομάδας κερδίζει και ένας τιτανοτεράστιος αναγνώστης, ο οποίος το τερμάτισε.

Σε είδηση για τον Σουάρες της Μπαρτσελόνα, ο οποίος κοντρόλαρε την μπάλα που έπεφτε από τα 35 μέτρα ποιον λέτε ότι θυμήθηκε; Μα φυσικά τον Λουκά Βύντρα…

Διαβάστε το επικό σχόλιό του…

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x