Media

Goal χωρίς σύνορα: Το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο στις 12 και την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη :

- Τα ζευγάρια των play off της Euroleague και οι πιθανότητες του ελληνικού μπάσκετ για διπλή εκπροσώπηση στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης.

- Ρεπορτάζ ενόψει των κρίσιμων αγώνων στην τελική ευθεία της Super League. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, η μάχη για τα play off και για την παραμονή στην κατηγορία.

- Μία ώρα με γκολ από όλους τους αγώνες που έγιναν μεσοβδόμαδα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

- Τα "εξωγήνια" ρεκόρ του Ράσελ Γουέστμπρουκ στο ΝΒΑ, η απόφαση του Αντρές Νοτσιόνι να βάλει τέλος στην γεμάτη τίτλους καριέρα του και η κατάκτηση του τίτλου στο ΝCAA από το Νορθ Καρολάινα.

- Τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι της Τούμπας, αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και βέβαια πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σούπερ θέαμα από το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x