Media

Media: Play offs Superleague, τελικός Coppa Italia και Final 4!

Σε ρυθμούς Final 4 μπαίνει από σήμερα ο ΣΠΟΡ FM 94,6 προσαρμόζοντας ανάλογα το πρόγραμμά του.

Σε ρυθμούς Final 4 μπαίνει από σήμερα ο ΣΠΟΡ FM 94,6 προσαρμόζοντας ανάλογα το πρόγραμμά του.

Ήδη η εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» άλλαξε σε… «Μπαμ και Φάιναλ Φορ»! Ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο Μιχάλης Λεάνης και ο Τόλης Κοτζιάς με τη βοήθεια καλεσμένων από τον χώρο του μπάσκετ αναλύουν όσα πρόκειται να δούμε σε ημιτελικούς, αλλά και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Από το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα του ΣΠΟΡ FM 94,6, αποτελούμενη από τους Μπάμπη Χριστόγλου, Νίκο Ζέρβα και Χρήστο Ρομπόλη, θα βρίσκεται στην Πόλη και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις live.

Play offs της Superleague και τελικός του Coppa Italia
Το Final 4 της Κωνσταντινούπολης μονοπωλεί –αναμφίβολα- το ενδιαφέρον στα ελληνικά αθλητικά Μέσα, ωστόσο, υπάρχει έντονη μεσοβδόμαδη ποδοσφαιρική δραστηριότητα με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής των play offs της Superleague αλλά και τον τελικό Κυπέλλου της Ιταλίας να τραβάνε τα βλέμματα.

Στις 18:15, η πρωτοπόρος στην ειδική βαθμολογία των play offs, ΑΕΚ φιλοξενεί στο Ο.Α.Κ.Α. τον Πανιώνιο, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη και τηλεοπτικά από τον Novasports 2HD. Ακολουθεί στις 20:30, η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά την όσα συνέβησαν στους αγώνες Κυπέλλου. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει ζωντανά και αυτό το παιχνίδι με τους Τάσο Νικολογιάννη και Διονύση Δεσύλλα στην περιγραφή. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD.

Στις 22.00 το Novasports 2HD θα συνδεθεί με το «Ολίμπικο» της Ρώμης, όταν και θα δοθεί η σέντρα στον τελικό Κυπέλλου της Ιταλίας, όπου Γιουβέντους και Λάτσιο διεκδικούν το τρόπαιο.

Πολύ σημαντική, λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος, εξ αναβολής αναμέτρηση διεξάγεται και στη LaLiga, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με την Θέλτα στο Βίγκο. Σέντρα στις 22.00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2 HD.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Αναστολή της απεργίας στον ΠΗΓΑΣΟ
Προσφυγή σε τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή των Σωματείων των εργαζομένων και της εργοδοσίας του Ομίλου Μπόμπολα, αποφάσισε η συνέλευση των εργαζομένων στον Πήγασο. Έτσι, αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στον ΠΗΓΑΣΟ μέχρι την πραγματοποίηση της συνάντησης, οπότε και θα επανεκτιμήσουν τα όποια δεδομένα προκύψουν σε νέα γενική συνέλευση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο «PICK & ROLL»
To “PICK & ROLL” σήμερα Τετάρτη (20.00, COSMOTE SPORT 4HD), φιλοξενεί τον καλύτερο πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης, σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση. Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει στον Άρη Μπάρκα για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα., λίγες μέρες πριν το φαϊναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.

«Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με Αλεξάνδρα Ασημάκη – Μαργαρίτα Πλευρίτου
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Μαργαρίτα Πλευρίτου είναι οι αποψινές καλεσμένες της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» που θα προβληθεί στις 19.00 από το Novasports1HD. Οι δύο αθλήτριες θα μιλήσουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τα χρώματα του Ολυμπιακού, έπειτα από μία συναρπαστική σειρά τελικών της Α1 πόλο Γυναικών κόντρα στη Βουλιαγμένη αλλά και για τους επόμενους στόχους τους.

«Η απαγωγή του κ. Heineken» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την ταινία «Η απαγωγή του κ. Heineken» βασισμένη στα πραγματικά γεγονότα της απαγωγής τού Ολλανδού μεγιστάνα Φρέντι Χάινεκεν θα προβάλλει απόψε στις 22.40 ο Alpha. Πρωταγωνιστούν Άντονι Χόπκινς, Σαμ Γουόρθινγκτον, Τζιμ Στάρτζες, Ράιαν Κουάντιν.

Playoffs- Basket League
Συνεχίζονται την Πέμπτη τα Playoffs της Basket League με την διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της 3 ης μεταξύ τους μονομαχία για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος και με την σειρά να είναι στο 1-1 στις νίκες. Τζάμπολ στις 19:00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από το Novasports 3HD.

Το «Interstellar» στο Star
Δείτε την Πέμπτη στις 22.00 (Star) την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Interstellar» με πρωταγωνιστές τους Μάθιου Μακόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσάστεϊν κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x