Media

Media: Βραδιά Champions League με μπασκετική σφήνα

Διαβάστε αναλυτικά τα τελευταία νέα στο χώρο των media.

Ο αγώνας Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου θα έχει διπλή τηλεοπτική κάλυψη από τα ματς της Τετάρτης για την 2η αγωνιστική του Champions League. Στις 21.45, τόσο η ΕΡΤ1 όσο και ο OTE Sport 2 HD θα μεταδώσουν απευθείας από το «Βιθέντε Καλντερόν» τη μονομαχία Σιμεόνε-Αντσελότι, με τους Βαυαρούς να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα ο OTE Sport 3 HD θα δείξει το Γκλάντμπαχ – Μπαρτσελόνα, ο OTE Sport 4 HD το Σέλτικ - Μάντσεστερ Σίτι, ο OTE Sport 5 HD το Νάπολι – Μπενφίκα, ο OTE Sport 6 HD το Άρσεναλ – Βασιλεία, ο OTE Sport 7 HD το Λουντογκόρετς - Παρί Σεν Ζερμέν και ο OTE Sport 8 HD το Ροστόβ – Αϊντχόφεν, ενώ, όπως πάντα, ο OTE Sport 1 HD θα έχει γκολ και φάσεις από όλα τα παιχνίδια με την εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό».

Φιλικό ΑΕΚ-Γαλατασαράϊ στο μπάσκετ
Στις 19.30, ο ΟΤΕ Sport 8 θα καλύψει ζωντανά από το κλειστό του ΟΑΚΑ το δυνατό φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στη Γαλατασαράϊ. Ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Ρομπόλη.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Τάκης Λεμονής στο στούντιο της ΕΤ1
Στις 21:00, η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Champions ΕΡΤ- pregame» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή θα έχει καλεσμένο τον Τάκη Λεμονή. Εκπομπή pregame θα έχει και ο OTE Sport 2 HD από τις 20:00 με τους Μιχάλη Τσόχο, Βασίλη Σαμπράκο και Τάσο Κολλίντζα.

«Το μούτρο» απόψε στο Star
Για όσους δεν δουν μπάλα, στις 22.00 το Star θα δείξει την περιπέτεια «Το μούτρο» με πρωταγωνιστές τους Τζέισον Στέιθαμ, Μπεν Φόστερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ κ.α.

Άλλη μία απόρριψη από το ΣτΕ
Aπορρίφθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σήμερα όλες οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Antenna, Mega Channel, Αlpha, ΣΚΑΙ και Star, καθώς και των τηλεοπτικών εταιρειών ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ και Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία, που αφορούσαν στη διαδικασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, επικυρώνοντας έτσι τη συμμετοχή τους στην πρώτη φάση του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κύριες προσφυγές των καναλιών θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την ερχόμενη Παρασκευή.

Το «Red Bull Art of Motion» στον ΣΚΑΪ
Από τον ΣΚΑΪ θα καλυφθεί τηλεοπτικά ο κορυφαίος αγώνας freerunning «Red Bull Art of Motion» που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στις 16:00 στην Οία της Σαντορίνης.

«Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha
Για την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 21:50 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, με τίτλο «Αστέρας Ραχούλας». Σύμφωνα με το σενάριο δύο χωριά τα χωρίζει άσβεστο μίσος αλλά και δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρωταγωνιστούν Δάνης Κατρανίδης, Υρώ Μανέ, Παναγιώτα Βλαντή Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενώ το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς.

«Το Σινεμά του Κόσμου» στη Nova
Ξανά στις οθόνες μας από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00, στο Novacinema1HD η ζώνη «Το Σινεμά του Κόσμου», που προβάλλει ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Η αρχή γίνεται με την υποψήφια για το φετινό Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας, «Η Απόφαση» από τη Δανία.

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Ντορέττα Παπαδημητρίου;
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 φαίνεται πως βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά και τις δραματικές εξελίξεις στο Mega. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, της έγινε πρόταση για την εμφάνισή της σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπως το Rising Star, αλλά και για να πάρει μέρος σε τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x