Media

Media: Βραδιά Champions League σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η ρεβάνς του Άρη με τη Βιλερμπάν για το μπασκετικό και οι πρώτες δύο ρεβάνς των «16» του ποδοσφαιρικού Champions League δεσπόζουν στο αποψινό μενού.

Τη νίκη για να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League θέλει ο Άρης κόντρα στη Βιλερμπάν στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι κιτρινόμαυροι έχουν δύσκολο έργο, αφού, μετά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα, θέλουν μόνο νίκη σε μια αναμέτρηση που το τζάμπολ της θα δοθεί στις 21.30. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM και τηλεοπτική από το Novasports 2HD.

Βραδιά Champions League
Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Champions League με Ρεάλ και Μπάγερν να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στις 21.45 η Νάπολι υποδέχεται στον «Σαν Πάολο» την «Βασίλισσα» και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από τον πρώτο αγώνα. Τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2 HD.

Την ίδια ώρα στο «Εμιρεϊτς» του Λονδίνου η Αρσεναλ φιλοξενεί τους Βαυαρούς σε ένα –λογικά- τυπικής διαδικασίας ματς, μετά την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του Αντσελότι με 5-1 στο Μόναχο. Το Cosmote Sport 2 HD θα μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η τηλεθέαση του ελληνικού τελικού της Eurovision 2017
Ο τυφώνας Survivor σαρώνει στο πέρασμά του ότι βρεθεί απέναντι του, όπως έγινε και χθες που διεξήχθη ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision. Απογοητευτικά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης για την ΕΡΤ1 με μόλις 7% επί του ποσοστού τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό 15–44 σημείωσε 5,3%. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια προβολής του το Survivor συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο 32,7% και στο δυναμικό κοινό 54,6%!

Ο Νίκος Αναστασιάδης αποκλειστικά στις «Ιστορίες»
Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά, λίγες μέρες μετά τη λήξη του τελευταίου γύρου συνομιλιών μεταξύ της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς. Απόψε τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΙ.

«Οι φύλακες των φάρων»
Στις 22.15 η ΕΡΤ1 και η εκπομπή «Roads» ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και συναντά τους φύλακες των φάρων. Ο Πάνος Χαρίτος με την κάμερα της εκπομπής παρουσιάζει τις προσωπικές ιστορίες ανθρώπων, που επέλεξαν να υπηρετήσουν σε δυσπρόσιτες γωνιές της χώρας, κρατώντας ζωντανό το φως των φάρων και συνεχίζοντας μία παράδοση χρόνων.

Το «Gravity» απόψε στο Star
Την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Gravity» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Σάντρα Μπούλοκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα προβάλλει στις 22.00 το Star .

«Αυτοψία» στα Ειρηνοδικεία
Τη μάχη που γίνεται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας καταγράφει καρέ –καρέ η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ να μιλά με όλους τους πρωταγωνιστές της. Στις 23.20 στον Alpha.

«Ripper Street 5»: Πρεμιέρα
Τον 5ο κύκλο της αστυνομικής σειράς «Ripper Street» θα δείξει σε Α’ προβολή απόψε στις 23.00 στο Cosmote Cinema 4HD.

Μικρή αναβολή για την νέα εκπομπή του Alpha
Την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 21:50 και όχι την προσεχή Τετάρτη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα γίνει η πρεμιέρα της νέας εκπομπής «Στο δρόμο» με παρουσιαστές τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Λέντζα από τη συχνότητα του Alpha.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x