Media

Media: Βραδιά Euroleague και Europa League

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Πολλές οι επιλογές και από το σημερινό πρόγραμμα με ευρωπαϊκούς αγώνες από ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην Ευρωλίγκα, Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ χωρίς τέσσερις «βασικούς». Με νίκη με 7+ πόντους αγκαλιάζει την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο. Τζάμπολ στις 21:45.

Μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Στο Europa League, σήμερα παίζεται η προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετές θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο αγώνας Σπάρτα Πράγας -Αστέρας Τρίπολης (20: 00, OTE Sport 2 HD), όπου οι Αρκάδες αναζητούν τη νίκη που θα τους στείλει ένα βήμα από μια ιστορική πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης. Για τον ΣΠΟΡ FM 94,6, περιγράφει από την πρωτεύουσα της Τσεχίας ο Θοδωρής Τσούτσος. Στις 22:05, η δράση μεταφέρεται στην Τούμπα, όπου αναμετρώνται ΠΑΟΚ και Καμπάλα (OTE Sport 3 HD) με τους «ασπρόμαυρους» να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στον όμιλο και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Μεταδίδει για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα της ημέρας.

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Η νέα πολυαναμενόμενη συνεργασία του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Χανκς ξεχωρίζει στις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας κι ενώ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προβολή του «Spectre».

Η γέφυρα των κατασκόπων (Θρίλερ): Η νέα συνεργασία των Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τομ Χανκς είναι ένα δράμα γεμάτο σασπένς, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων. Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν, ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου.

Hunger Games: Επανάσταση μέρος ΙΙ(Περιπέτεια): Το δεύτερο μέρος της Επανάστασης, και το τελευταίο της τετραλογίας των Αγώνων Πείνας. H Κάτνις Έβερντιν ηγείται της τελικής αντεπίθεσης της Περιοχής 13 στην Κάπιτολ, όπου οι ανοιχτοί λογαριασμοί με το καταπιεστικό καθεστώς του προέδρου Σνόου θα διευθετηθούν, έπειτα από σκληρή μάχη με πολλές απώλειες. Πρωταγωνιστούν Τζούλιαν Μουρ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζένιφερ Λόρενς.

99 σπίτια(Δραματική): Στην επίκαιρη νέα ταινία του Ραμίν Μπαχράνι ο χαρισματικός και αδίστακτος επιχειρηματίας, Ρικ Κάρβερ κερδίζει περιουσίες, επανακτώντας σπίτια και τζογάροντας στην αγορά ακινήτων και το Χρηματιστήριο. Πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Όσκαρ, Μάικλ Σάνον, ο Άντριου Γκάρφιλντ, η Λόρα Ντερν κ.α.

Άσφαλτος(Κομεντί): Μια εργατική πολυκατοικία στο Παρίσι. Ένας ανελκυστήρας εκτός λειτουργίας. Τρεις τυχαίες συναντήσεις. Έξι αλλόκοτοι χαρακτήρες. O Μπενσετρίτ κινείται δεξιοτεχνικά ανάμεσα στον σουρεαλισμό και την τρυφερότητα, αφηγείται με χιούμορ ένα σύγχρονο αστικό παραμύθι που ενώνει τρία απρόσμενα ζευγάρια και μας δείχνει ότι οι άνθρωποι χρειάζεται απλώς να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο για να μετατρέψουν την αδιαφορία σε καλοσύνη.

Chevalier(Δραματική): Καλύτερη ταινία στο Φεστιβάλ Λονδίνου και βραβείο κοινού στη Θεσσαλονίκη. Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. Κανείς δεν θα αποβιβαστεί, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίους, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Σάκης Ρουβάς.

To «Down Town» από σήμερα και πάλι στα περίπτερα
Επέστρεψε σήμερα στα περίπτερα μετά από απουσία 3 χρόνων το γνωστό περιοδικό, «Down Town» που σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2012 μετά την πτώχευση της εταιρείας ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου. Στο πρώτο εξώφυλλο του καινούργιου «Down Town» υπάρχει ο τίτλος «Εμείς» με τις φωτογραφίες αναγνωστών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του περιοδικού «Το πρώτο εξώφυλλο του Downtown είσαι σίγουρα εσύ» και ανέβασαν τη φωτογραφία τους στα social media δημιουργώντας έτσι το πιο πολυπρόσωπο εξώφυλλο που έγινε ποτέ.

«60’ Ελλάδα» στη Χίο
Το 4ο οδοιπορικό του Νίκου Μάνεση και της εκπομπής «60’ Ελλάδα» μας οδηγεί στη Νότια Χίο που μοιάζει σαν να έχει βγει μέσα από σελίδες παραμυθιού. Δεσπόζουν τα μεσαιωνικά χωριά, οι λεγόμενες καστροπολιτείες, με σπίτια χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο για να αμύνονται κατά των πειρατών του παρελθόντος. Απόψε στις 23:50 στον Alpha.

Ξανά χωρίς δελτίο το Star
Νέα τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες, Τετάρτη οι τεχνικοί της τηλεόρασης στο κανάλι STAR, από τις 18:00 έως τις 22:00, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το δελτίο ειδήσεων των 20:00. Οι τεχνικοί της τηλεόρασης διαμαρτύρονται για τις μονομερείς μειώσεις των αποδοχών τους και ζητούν σύναψη νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Επιμέλεια Τασία Μπαλικούρα , Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x