Media

Media: Εβδομάδα μπάσκετ με διπλή αγωνιστική στη Euroleague

Λίγες οι επιλογές από το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο, αφού διανύουμε εβδομάδα Εθνικών ομάδων. Θα έχει, όμως, πολύ μπάσκετ και μάλιστα με διπλή αγωνιστική για την Euroleague.

Λίγες οι επιλογές από το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο, αφού διανύουμε εβδομάδα Εθνικών ομάδων. Θα έχει, όμως, πολύ μπάσκετ και μάλιστα με διπλή αγωνιστική για την Euroleague.

Σήμερα στις 19.30, ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Ηρακλή στα Περιβόλια σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική της Super League. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Κώστα Νίτσε και τηλεοπτική από το Novasports1HD.

Με διπλή αγωνιστική η Euroleague
Από Τρίτη φουλ …μπάσκετ! Αύριο στις 21:15 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague και θέλει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να εδραιωθεί στην κορυφαία 5άδα της Ευρωλίγκας. O ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσει ραδιοφωνικά την αναμέτρηση στο Ο.Α.Κ.Α. σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και o Βάιου Τσούτσικα. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Novasports 2HD.

Τα άλλα ματς της Τρίτης είναι τα: Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45, Novasports 3HD), Ζάλγκιρις - Αναντολού Εφές (20:00 Novasports 5HD) και Μπάμπεργκ – Μπασκόνια (21:00, Novasports 4HD).

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπαίνουν αύριο το πρωί (11.30) στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την αναβολή ύστερα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά την κλήρωση από τα γραφεία της ΕΠΟ, καθώς και τον απόηχο των ζευγαριών που θα προκύψουν.

Τα προημιτελικά της Basketball Champions League
Δράση θα υπάρχει και στη Basketball Champions League με τη διεξαγωγή δύο αγώνων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Στις 19.00, η Μπάνβιτ υποδέχεται τη Λούντβιχσμπουργκ, σε ένα ματς που δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και στις 21.30 η Βιλερμπάν φιλοξενεί την Τενερίφη, παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 3HD.

Το Survivor παίζει χωρίς αντίπαλο
Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζει να σημειώνει το Survivor κατατροπώνοντας ότι βρεθεί απέναντί του. Χθες που είχε αντίπαλο το μουσικό τάλεντ σόου «Rising Star» του ΑΝΤ1, σημείωσε ποσοστό 37,2% στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό άγγιξε ακόμα και στο 66,5%! Από την άλλη πλευρά, το Rising Star υποχώρησε κι άλλο και συγκέντρωσε στο γενικό 21,9% και στο δυναμικό μόλις 17,3%. Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ άλλο ένα επεισόδιο του Survivor με αγώνισμα ασυλίας.

Κόβεται η εκπομπή της Σπυροπούλου;
Όλο και πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να κόβεται ίσως και την επόμενη εβδομάδα από το πρόγραμμα του Alpha, εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει. Τη θέση της τα Σαββατοκύριακα αναμένεται να πάρει ο Σπύρος Χαριτάτος, με μία εκπομπή που θα περιλαμβάνει ενημέρωση και ψυγαγωγία.

Ο Γιάννης Δραγασάκης στην ΕΡΤ
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «ΕΡΤ Focus». Απόψε στις 22:15 στην ΕΡΤ1.

Νέα τουρκική σειρά στον ΑΝΤ1
«Μοιραία έλξη» λέγεται η νέα καθημερινή αισθηματική τουρκική σειρά που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 16.30 στον ΑΝΤ1.

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές του οικονομικού σκανδάλου που εκθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο και στέλνει παράγοντες της ΕΠΟ πάλι στον ανακριτή, αλλά και όλο το παρασκήνιο και την αθέατη πλευρά του ντέρμπι των «αιωνίων». Απόψε στις 24.00 στον ΣΚΑΪ.

Την Τρίτη η κηδεία του Θεόδωρου Νικολαΐδη
Η κηδεία του εκδότη της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ» Θεόδωρου Νικολαΐδη θα γίνει αύριο στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών. Η επιθυμία της οικογένειάς του είναι να μην εκφωνηθούν επικήδειοι και αντί για στέφανα τα χρήματα να κατατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Οι «Ειδικές Αποστολές» στο Ισραήλ
Μία εκπομπή για το Ισραήλ θα παρουσιάσουν οι «Ειδικές Αποστολές» που θα προβληθούν την Τρίτη στις 22.15 από την ΕΡΤ1. O Φάνης Παπαθανασίου ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ και στην Ιερουσαλήμ και συνομίλησε με Ισραηλινούς για τη στρατηγική συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, τα νέα δεδομένα μετά την εκλογή Τραμπ κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x