Media

Media: Εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες, η μετάδοση της ΑΕΚ και τo πρόγραμμα του Champions League

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή για την 5η αγωνιστική της Super League ξεχωρίζει από τις σημερινές μεταδόσεις. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες.

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague έχει σήμερα η ΑΕΚ, που υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α. τον Ηρακλή, στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής. Σέντρα στις 19.30 με ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη και σχόλιο από τον Νίκο Κατσαρό και τηλεοπτική από το Novasports1HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ραγδαίες εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες
Και επίσημα- πλέον- ο Γιάννης Καλογρίτσας αποχώρησε από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα αφότου δεν έγινε δεκτό το αίτημά του για παράταση 48 ωρών ώστε να καταβάλει την πρώτη δόση. «Αποχωρώ για τους λόγους τους οποίους όλοι πλέον αντιλαμβάνονται. Θα προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, παρότι χάνω 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχω καταθέσει» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με την προκήρυξη η αποβολή σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας προέβλεπε ότι τη θέση του αποβληθέντος θα καταλάμβανε ένας εκ των επιλαχόντων του διαγωνισμού όπου σύμφωνα με την κατάταξη πρώτος στη λίστα είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δήλωσε:« Eίμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να πάρω την άδεια. Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη και ταυτόχρονα θέλω να επαναλάβω το αίτημα προς τα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια ότι είμαι διατεθειμένος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίες».

Νωρίτερα σήμερα, η πλευρά του ΑΝΤ1 κατέθεσε τα χρήματα της 1ης δόσης ύψους 25 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ήδη καταβάλλει από την Παρασκευή την πρώτη δόση ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Προδοσίες» καθημερινά στις 19:00 στον ΣΚΑΪ
Σήμερα στις 19.00, η πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς «Προδοσίες» στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μια δραματική ιστορία όπου δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο οικογένειες που τις δένει μια δυνατή και δοκιμασμένη στο χρόνο φιλία, που η μοίρα και κυρίως μια σειρά από προδοσίες, τους συνδέει σε μια παράλληλη, αλλά και δεμένη μεταξύ τους πορεία. Πρωταγωνιστούν Φίλιππος Σοφιανός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Νινιός, Ορφέας Παπαδόπουλος, Πέτρος Λαγούτης κ.α.

«Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» απόψε στον ΟΤΕ TV
Σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Village Cinema HD θα προβάλλει απόψε στις 21.00 την ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» του Μάρτιν Σκορσέζε με τους βραβευμένους με Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάθιου Μακόναχι, Τζόνα Χιλ και την Μάργκοτ Ρόμπι.

Οι μεταδόσεις του UEFA Champions League
Ευρωπαϊκή εβδομάδα αυτή που τρέχει με τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και του Europa League. Το αυριανό πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης περιλαμβάνει τη γνωστή ώρα (21.45) τα ματς: Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης (OTE sport2HD), Λέστερ-Πόρτο (OTE sport3HD), Μονακό-Λεβερκούζεν (OTE sport4HD), Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Γιουβέντους (OTE sport5HD), Σεβίλη-Λιόν (OTE sport6HD), Κοπεγχάγη-Μπριζ (OTE sport7HD), ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Τότεναμ (OTE sport8HD) και στις 23.45 σε μαγνητοσκόπηση το Σπόρτινγκ Λισ.-Λέγκια Βαρσοβίας (OTE sport3HD).

Ο OTE sport2HD θα κινείται από τις 20.00 σε ρυθμούς ευρωπαϊκούς με την εκπομπή «UEFA Champions League Show» που παρουσιάζουν οι Μιχάλης Τσόχος, Βασίλης Σαμπράκος και Τασος Κολλίντζας, ενώ θα έχουν καλεσμένο στο στούντιο τον Τάκη Φύσσα. Στις 21.45, ο OTE sport1HD, όπως πάντα, θα έχει την εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» με τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις των αγώνων που θα είναι σε εξέλιξη.

Ο Σπύρος Καπράλος στο Novasports1HD
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Τρίτης, η «Ώρα των Πρωταθλητών» στο Novasports1HD (21.00) με τον Γιάννη Καραλή.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x