Media

Media: Η αυλαία των play offs, ο 2ος τελικός της Α1 και ο Ουζουνίδης στους 94,6!

Οι δύο αναμετρήσεις της Super League με τις οποίες πέφτει η Αυλαία στα play offs, ξεχωρίζει στη σημερινή αθλητική δράση. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τη δράση στον χώρο των Media.

Αυλαία στα play offs της Super League πέφτει σήμερα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Σέντρα και των δύο αναμετρήσεων στις 20.30 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από Novasports 1HD και Novasports 2HD, αντίστοιχα.

Δράση έχουμε, όμως, και στην Basket League, όπου διεξάγεται ο 2ος μικρός τελικός ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Τζάμπολ στις 17:30 με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 να καλύπτει και αυτόν τον αγώνα. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD.

Την Πέμπτη ο 2ος τελικός της Basket League
Να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών θέλει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Πέμπτη στο Ο.Α. Κ.Α. τον Ολυμπιακό. Τζάμπολ στις 21:00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού και του Χρήστου Ρομπόλη, ενώ τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 2HD.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6!
Την Πέμπτη στις 3.00 το μεσημέρι και για ένα δίωρο ο Μαρίνος Ουζουνίδης φιλοξενείται στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένος των Τάσου Νικολογιάννη και Διονύση Δεσύλλα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα απαντήσει για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Συντονιστείτε στους 94,6 από τις 3 ως τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης

Ο Γιάννης Διακογιάννης στο στούντιο της COSMOTE TV
Ο Γιάννης Διακογιάννης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες sportscaster, θα βρεθεί καλεσμένος απόψε στις 21.00 στο στούντιο της εκπομπής "UEFA CHAMPIONS LEAGUE: The Final" όπου μαζί με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο θα γυρίσουν πίσω στον χρόνο, για να αφηγηθούν άγνωστες ιστορίες από τελικούς του UEFA Champions League, ξεκινώντας από τον πρώτο το 1956, τον οποίο είχε παρακολουθήσει ο Γιάννης Διακογιάννης έως εκείνον του 1999, που είχαν περιγράψει μαζί. Απόψε στις 21.00 στο Cosmote Sport 1HD.

«Αντικαταστάτες» σε A' τηλεοπτική προβολή
Στις 22.40, ο Alpha θα προβάλλει την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Αντικαταστάτες» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Πρωταγωνιστούν Μπρους Γουίλις, Ράντα Μίτσελ κ.α.

House of Cards– 5ος Κύκλος
Ο Φρανκ Άντεργουντ επιστρέφει στις οθόνες μας! Πρεμιέρα κάνει απόψε στο Cosmote Cinema 4HD ο 5ος κύκλος της αγαπημένης και πολυβραβευμένης σειράς House of Cards με διπλό επεισόδιο, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς.

Το 1o live του «The X Factor 2»
Την Πέμπτη το πρώτο επεισόδιο των live του «The X Factor». Ο οικοδεσπότης Σάκης Ρουβάς θα υποδεχτεί στη σκηνή τους 16 συμμετέχοντες του show, ενώ οι τέσσερις κριτές Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας θα κληθούν να αποφασίσουν για την παραμονή ή αποχώρηση ενός διαγωνιζόμενου. Την Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος;
Μία ανάσα από την επιστροφή του στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι όπου θα έχει καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάρτιση του νέου προγράμματος.

Παρελθόν από το Epsilon ο Νίκος Καρβέλας
Με μια λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας του με τοn Νίκο Καρβέλα, μετά τον πρωτοφανή καβγά που είχε ο κριτής του «Star Academy» με τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη. Τη θέση του στην κριτική επιτροπή παίρνει ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά για την εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και αναδείχθηκε νικητής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το άνοιγμα των προσφορών προέκυψε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφερε 22.892.600 ευρώ και απέκτησε τις εφημερίδες «το Βήμα», «τα Νέα», τις ιστοσελίδες τους, τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 και ποσοστό 22,11% του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel, τo 50% των μετοχών της «IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ» και το 41,22% του πρακτορείου διανομής «ΑΡΓΟΣ».


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x